Bring har samlet nærmere 400 jobber på ett sted

Bring har laget en fysisk oversikt over de nærmere 400 norske jobbene som er publisert i Kreativt Forum siden forrige Gullblyant.

Bring DM Mockup

Gullblyanten nærmer seg og snart skal landets sterkeste kreative miljøer gjøre opp om hvem som har laget de aller beste jobbene. Nåløyet er trangt og det er kun et fåtall av de innsendte jobben som kommer seg forbi første sortering. Dette kjenner jo de fleste til.

Men HVEM har egentlig laget HVA i år? Og for hvilken kunde? Eller når ble den kampanjen med han der som er så innmari skråsikker lansert? Sånn holder vi på i januar.

Endelig kan du slutte å scrolle.

Bring har laget en fysisk oversikt over de nærmere 400 norske jobbene som er publisert i Kreativt Forum siden forrige Gullblyant. Et slags kreativt HVEM,HVA, HVOR for 2022. For å første gang kan du faktisk lene deg tilbake med et magasin og få en kvalifisert oversikt over hva som er laget hvor, for hvem og når.

OK, så hvorfor har Bring gjort alt dette?

Først å fremst for vise fram hvor fint det er med fysiske arbeider – noe håndfast, som man kan bla i. Og ja, litt for å minne deg på at innsendelsesfristen for Brings DM-pris er 27. januar! Den er gratis, så den burde du huske på.