Bring inviterer til digital KF Sniklesning

Torsdag 2. april klokken 1930 inviterer Kreativt Forum til tidenes første interaktive sniklesning, i samarbeid med Bring og No Name. I kulissene jobber POL.

96413 da837 original

Da har endelig Bring pyntet ferdig festlokalene, og det meste er klart for tidenes mest interaktive Sniklesning. For at flest mulig skal få plass vil arrangementet foregå i flere rom. Det ikke på grunn av hygiene, men for at flest mulig skal få glede av arrangementet.

Hvert rom har en egen URL, så det er bare klikke seg rundt og se hvem du møter. En slags Snik-rulett.

Tommy Tee spiller opp

Det finnes tre store rom hvor Tommy Tee står for underholdningen. Her finner du veibeskrivelsen til de rommene hvor det er mest trøkk. Det er plass til 50 personer på hver konsertarena.

Bakgården

Takterrassen

Kantinen

Mingleplasser for mange

For deg som heller vil se mange kjente i litt større omgivelser. Gå en runde rundt, hilse og ta en skål, kan vi anbefale de litt større rommene uten musikk. Her kan det fort bli høylytt og folksomt.

Fellesarealet

Store møterom

Moden for litt småprat med bransjekollegaer?

Her er flere ulike rom hvor den gode praten står i fokus. Så ta deg et glass og hiv deg med i en god bransjediskusjon. Her er det plass til 12 personer i hvert rom, så de fylles nok fort opp.

Resepsjonen

Lille møterom

Hjørnekontoret

Økonomiavdelingen

Bring DM-rommet

Jøss, det var leeeenge siden sist-rommene

Finner du noen du har lyst til å prate litt lenger med? Get a room! Ja, nettopp. Disse rommene er satt opp for samtaler under maks åtte øyne:

Kopirommet

Herretoalettet

Dametoalettet

Idérommet

Spillrommet

Få litt god stemning rett i postkassen!

Bring har laget en DM vi ønsker å sende ut til deg som deltar på Sniklesning, og som passer godt i disse koronatider. Denne spesielle DM’en kommer i et begrenset opplag og har garantert snakkisegenskaper. Vi sier ikke mer ;-)

Trykk på lenken og bestill en da vel.

– Et fint tiltak for alle som sitter hjemme

I disse dager hvor sosial distansering er viktig og nødvendig, inviterer vi til den aller første, digitale Sniklesningen.

– I en litt vrien tid synes vi at dette var et fint tiltak for alle som sitter hjemme, sier Børre Jensen i Bring.

– Dette har vi aldri gjort før, så vi er veldig spent på om det funker. Men vi håper at folk liker initiativet og tar seg en tur på Sniklesning, sier Marius Eriksen som er rådgiver i POL.

I tillegg til at det blir muligheter for å småchatte litt med andre bransjen, så stiller Tommy Tee opp som DJ. Her er det en ørliten mulighet for låtønsker og Bring stiller med noen overraskelser.

– Vi synes det viktig å støtte bransjen og byens kulturmiljø på den måten vi kan. Så det er bare å ta turen, avslutter Børre Jensen.