Cloud Connection ser dagens lys med ny identitet og strategi

Etter å ha skapt gode regnskapsløsninger, fornøyde kundeforhold i en årrekke og gjennom flere oppkjøp, ser endelig nye Cloud Connection dagens lys.

Superblaise har levert branding, strategi, posisjonering, identitet, design til nettsider og animasjon for å sørge for at prosessen med å gå fra fem til ett selskap har gått så sømløst som mulig – både i Norge og Sverige.

2 CC Gullblyanten Foto

Med ny identitet og strategi, har selskapet fått en brukervennlig, tidsriktig og involverende profil som er forankret i den retningen de nå skal gå i, som betyr mer kompetanse, mer komplette løsninger, mer fart så kundene kommer seg raskere i skyen og ikke minst – en enormt bra gjeng som lever og ånder for skyen, som er dit vi alle er på vei.

4 CC Gullblyanten Ikoner2
5 CC Gullblyanten Typo
6 CC Gullblyanten Web
7 CC Gullblyanten Mobil

Selv om tjenestene Cloud Connection leverer er bygget på riktig håndtering av teknologi, er det mennesker det handler om. Strategien baserer seg på tilgjengeligheten og det å faktisk bygge relasjoner rundt noe av det for mange mest forretningskritiske vi har; våre bedrifters økonomi og interne systemer.

Som Cloud Connection selv sier, det er bare å ringe.

9 CC Gullblyanten PPT

Involverte byråer

12002058 845836428866212 5806054333737862033 n
Superblaise
P

Preben Sander

Rådgiver

H

Henrik W. Tandberg

Designer

F

Fredrik Staurland

Designer

S

Sara Pallesen

Kreativ leder

L

Lovise Rem Follesø

Kreatør / tekstforfatter

C

Caylie Mørck

Merkevare- og medierådgiver

Kult byrå logo

Kult Byrå Utvikling av nettsider