Danser av glede

Lexus feirer ni år med Norges mest fornøyde kunder.

Det har nær sagt blitt en tradisjon for Lexus å trone øverst i Skandinavias største kundetilfredshetsundersøkelse for bilbransjen, AutoIndex. I år er det niende år på rad, og Lexus feirer med en reklamefilm signert The&Partnership.

– Ni år med de mest fornøyde bilkundene sier noe om at Lexus-opplevelsen skiller seg fra alt annet i bransjen, og det ønsker vi selvsagt å sette fokus på. The&Partnership foreslo en lettbent reklamefilm pakket med godfølelse som både får fram budskapet og feirer Lexus og kundene våre. Vi er veldig happy med resultatet, sier Tom Gullkrona Skoglund, Marketing & Customer Care Manager i Lexus Norge.

Filmen ser du her:

Budskapet ga kreativt spillerom til å lage det som må sies å være en utradisjonell bilreklame. I og med at fokuset ikke var på produkt, men på opplevelsen av å være Lexus-eier, kunne man i denne omgang rette oppmerksomheten mot mennesker og følelser heller enn mot spesifikke modeller, drivlinjer eller egenskaper.

– At Lexus har Norges mest fornøyde bilkunder er et fantastisk utgangspunkt for å lage en reklamefilm. Vi spurte oss selv hvordan vi visuelt kunne fremstille følelsen av å være fornøyd, få publikum til å trekke på smilebåndet og fortelle historien om Lexus' tilfredse kunder. Det mener jeg vi fikk til, mye takket være Willy Nikkers som gjorde en framifrå jobb med å ta prosjektet fra idé til film, sier Brede Lie Reime i The&Partnership.

Filmen gikk på TV og på online video nå i august og har også figurert i Lexus' sosiale medier gjennom sommeren. Kreativt og rådgivende team fra The&Partnership bestod av Erlend Simonsen, Geir Florhaug og Brede Lie Reime. Filmen er produsert av Willy Nikkers med Nicolas Peyrau som regissør og Krister Svensli som produsent.

Om The&Partnership

The&Partnership Nordics tilhører det globale nettverket The&Partnership som er representert i over 40 ulike markeder rundt om i verden. I Norden har The&Partnership virksomhet i Sverige, Danmark, Norge og Finland. I Norge jobber The&Partnership med kunder som Toyota, Lexus, Nordea, DFDS og Northug.