Design med Pondus

Branding-byrået KIND og 7 Fjell Bryggeri har vokst og samarbeidet siden utviklingen av bryggeriets merkevare i 2013. Nå har KIND revitalisert designet på produktlinjen til 7 Fjell. Med seg på laget har de fått Pondus-skaper og tegner Frode Øverli, som har gitt ekstra liv til karakterene.

7 Fjell Bottles Lineup
7 Fjell Cans Lineup

7 Fjell, ledet av Jens Eikeset, er kjent som ett av de mest fremtredende Norske håndverkbryggeriene. Med sitt utspring fra byen mellom de syv fjell, er deres øl inspirert av lokale navn og karakterer. Det er disse figurene som nå er levendegjort av Frode Øverli, og paret med branding-byrået KINDs prisvinnende design.

– 7 Fjell sin identitet er enkel, stilren og ikonisk. Dette var noe vi ønsket å beholde samtidig som vi ville få inn lekenheten som kjennetegner bryggeriet, og historiefortellingen som produktnavnene spiller på. Balansen mellom galskap og et sofistikert uttrykk kan være hårfin, men der fant vi et godt samspill med Frode og bryggeriet, sier Kreativ leder i branding-byrået KIND, Tom Emil Olsen.

Involverte byråer