Det finnes ingen triks

Familien Klæbo besitter flere talenter enn å løpe fort på ski. Det kom godt med da The&Partnership skulle gjøre film for Toyota i høst.

Toyotaklæbo

– Dette er et familieprosjekt. Fra vi pitchet inn ideen til far og manager Haakon Klæbo på mandagen, tok det fire dager før vi gikk i opptak i Trondheim, i de siste ledige timene mellom Ekstremsportveko i Voss og avreise til Salt Lake City. Med Klæbo både foran og bak kamera; bror Ola står nemlig for både foto og klipp, mens hans alter ego O.KAY har komponert musikken, sier Geir Florhaug, kreativ leder og kreatør bak filmen. Som forøvrig også regisserte den selv, fra kontoret i Oslo.

– Jeg kjenner Ola godt fra tidligere produksjoner, så her handlet det bare om å være samsnakket om ideen og hvilke bilder vi ville trenge. Da kunne de to brødrene få jobbe effektivt i de få timene vi hadde til rådighet. Som også skulle inkludere et par treningsøkter.

IMG 9109
Foto: Haakon Klæbo
IMG 1872
Foto: Haakon Klæbo

Det er 6 år siden Toyota signerte avtalen med en ung og lovende Johannes Høsflot Klæbo, og selskapet har hatt mye glede av samarbeidet siden. Noe Haakon Klæbo sier er gjensidig:

– The&Partnership forstått hva som skal til for at Johannes skal kunne sette av tid i en kalender som er fullpakket året rundt. Og det hjelper selvfølgelig at ideene er noe Johannes selv liker, og kan stå inne for.

– Selv om budskapet var knyttet til Toyotas hybridteknologi, var vi opptatt av å finne en naturlig plass til Johannes, sier Per Christian Huse, markedssjef i Toyota Norge.

– En kobling man kan tro på. Og kanskje smile litt av.

Se filmen her.

Andre involverte

P

Per Christian Huse

Markedssjef Toyota

O

Ola Klæbo

Foto, regi og klipp

H

Haakon Klæbo

Bakombilder fra opptaket