Dette er bare begynnelsen

I sin nye kampanje viser Hyundai hva du kan få til om du ikke gir opp.

Med vellykkede lanseringer av sine mange miljøvennlige biler har Hyundai tatt en markant posisjon i det norske markedet de siste årene. Sist ut var lanseringen av KONA electric der målgruppen nærmest har gått mann av huse for å sikre seg elbilen med lang rekkevidde til en folkelig pris.

Hyundai rekker nærmest ikke å registrere alle bestillingene raskt nok, før en ny banebrytende modell lanseres. Hyundai NEXO er en hydrogenelektrisk bil med rekkevidde på omtrent 666 km. Den slipper kun ut ren vanndamp og renser luften når den kjører.

Gir seg ikke

Å utvikle biler som er snille mot miljøet, og i tillegg dekker alle behov, kan fremstå ganske usannsynlig. Men Hyundai gir seg ikke. Hyundai NEXO er beviset på at Hyundai ikke gir seg. Allikevel er dette bare begynnelsen.

– Dette er en veldig spennende kampanje, som vi synes reflekterer evnen og viljen som ligger i vårt merke og i innsatsen til enkeltmennesker som ønsker å nå lengst, forteller markedsdirektør Christian Stenbo.

I en kampanje som lanseres i disse dager, forteller Hyundai om nettopp det å ikke gi seg. Noen mennesker bestemmer seg for å nå mål ingen trodde var mulig. Dette kjenner Hyundai seg igjen i. Hvordan man må holde fokus, brette opp ermene og aldri gi seg. På samme måte som en danser må terpe for å kunne utføre den perfekte piruetten, en toppkokk må finjustere en rett og finne de aller beste råvarene, en hockeyspiller må bite tennene sammen og stå på selv om musklene verker, eller en hekkeløper må stå opp og stå på, selv når man tror at det kanskje hadde vært like greit å gi opp …

Det ekstra giret

Belong står bak kampanjen som nå rulles ut. Byråleder Merethe Nyvold Johannessen sier det ligger et omfattende innsiktsarbeid bak prosjektet for å finne essensen i hva målgruppen lar seg imponere av.

– Dette er et utrolig spennende prosjekt, og vi kan nesten ikke vente med å la verden få tre inn i denne sfæren av mennesker som har det ekstra giret, mennesker som aldri gir seg, sier hun entusiastisk.