Drillo & Eggen for Josimar

Josimar lanserer konseptet «Av fotballnerder. For fotballnerder.» med fotballegendene Egil Drillo Olsen og Nils Arne Eggen i relativt fri utfoldelse.

67531 af04b original
67534 12ac0 original
67537 b836e original
67540 bdb7b original

– I Heisholt Inc jobber vi tett og ukomplisert med kundene våre, og vi produserer også selv filmer for oppdragsgivere på en kostnadseffektiv, men allikevel kreativt og estetisk fullverdig måte. De nye Josimar-filmene er et resultat av dette. Når konseptet «Av fotballnerder. For fotballnerder.» skal lanseres, var det naturlig å gå til sjefsnerdene selv, sette dem sammen og høre hva som skjedde, sier Erik Heisholt i Heisholt Inc.

Vil nå de genuint fotballinteresserte

Frode Lia, grunnlegger og redaktør av Josimar, sier seg både stolt og ydmyk over at fotballegendene valgte å delta i filmen.

– Josimar har vokst hvert eneste år siden starten i 2009, og vi har i dag et opplag på 8500. I 2015 har vi hatt stor suksess med dobbeltutgaver i forbindelse med Tippeliga- og Premier League-start, der opplaget for begge var på 10 000. Til neste år kommer vi i tillegg ut med en EM-bibel på 200 sider. Josimar ønsker å gå i dybden om alt som har med fotball å gjøre, og vi har satt dagsorden en rekke ganger, blant annet i forbindelse med de utallige FIFA-skandalene. Vi blir oftert sitert i andre medier og invitert til debatter, likevel er det alt for få av de genuint fotballintesserte som kjenner til oss. Sammen med Heisholt Inc ønsker vi å profesjonalisere markedsarbeidet slik at vi kan nå et større publikum og flere annonsører. At vi har fått med trenerlegendene Drillo og Nils Arne Eggen til å fronte oss, gjør oss stolte og ydmyke, sier Lia.

Stort potensial

– Disse korte filmene skal etter planen gå på kommersiell TV og selvsagt egne kanaler. Josimar er et fantastisk og unikt produkt for den fotballinteresserte, og vi skal hjelpe dem å gjøre dette kjent. Her er det stort potensial når det gjelder både flere lesere og abonnenter, men også mot det profesjonelle markedet som mediabyråer og annonsører. Vi har produsert og regissert disse filmene selv, til en meget kostnadseffektiv penge. Dette er en perfekt måte for Heisholt Inc og vise oss frem på for andre annonsører på også, sier byråleder Heisholt.


Andre involverte