Du brukte hvert fall miljøvennlig vaskemiddel

Det er ingen hemmelighet at det er kjedelig å vaske, enten det er å vaske badet, brette nyvasket tøy eller ta ut av oppvaskmaskinen. I Unik RentHjem sin nye kampanje hylles hverdagsheltene som i hvert fall prøver.

Los & Co står bak kampanjen, som er produsert av Pryserfilm med Christian Skolmen på regi (saken fortsetter under filmene).


– Fordi Unik RentHjem er en miljøvennlig vaskeserie, kan du alltid sitte igjen med ren samvittighet, enten du har dratt over benken eller vasket hele huset, forteller kreatørene i Los & Co, Caroline Johnsen Nordby og Hedvig Haraldstad.

Med kampanjen ønsker Unik RentHjem å skille seg ut fra andre vaskemidler ved å fremstille vaskingen slik den ofte egentlig er, nemlig litt fort og gæli’. – I vaskemiddelreklamer er folk flest vant til å se den smoothe vaskingen og det skinnende resultatet. Det er sjelden sånn folk vasker hjemmet sitt. For oss er det en selvfølge at vaskemidlene våre er effektive, derfor ønsker vi å få frem det som skiller oss ut. Med Unik RentHjem får du gode, miljøvennlige vaskemidler til en rimelig penge. Også er det jo opp til hver og en hvor nøye de vasker, sier Pernille Løvås, Brand Manager i Unil.

Involverte byråer

Pryserfilm Filmproduksjon
C

Christian Skolmen

Regissør

F

Fredrik Pryser

Produsent

Andre involverte

P

Pernille Løvås

Ansvarlig hos kunde