Du vil ikke tro hva som skjedde da vi møtte gullguttene fra Gullblyanten

Bring har besøkt Mads Rønold og Øyvind Waage fra Per Høj for å prate om hvordan de har beholdt beina på jorda etter de vant Brings DM-pris.

95686 7ea7a original
95687 8f82c original
95688 d36ca original

Har du noen gang lurt på hva som skjer med de menneskene som vinner priser på Gullblyanten? Blir livet noensinne normalt igjen? Hvordan er egentlig tiden etter at man har vunnet Brings DM-pris? Går det virkelig an å nyte suksess uten å ha opplevd en tung tid?

Bring har besøkt fjorårets vinnere, Mads Rønold og Øyvind Waage fra Per Høj, for å prate om hvordan de har beholdt beina på jorda, snakket litt om selve vennskapet og hvordan de holder motivasjonen oppe for å «smashe» inn nye idéer. I denne eksklusive «hjemme hos»-reportasjen har Bring lykkes i å komme tettere på Mads Rønold og Øyvind Waage en noen andre har klart tidligere.

– Det var veldig spesielt å oppleve at vinnerne som løftet DM-prisen over hodet på The Hub, bare er vanlige mennesker av kjøtt og blod som man kunne ta på. Det er ikke noe man glemmer med det første. Setter også en del ting i perspektiv. At de bare er vanlige mennesker mener jeg, sier Mads Bergstrøm fra Pol.

Og sist men ikke minst:

I år som i fjor, og året før der, er det mulig å levere inn DM-arbeider helt gratis. Eneste betingelse er at du husker innleveringsfristen: 23.01.2020. Og vipps, så kan det bli DEG som står på scenen.

Last ned DMen her.

NB: Har du ikke mottatt den fysiske DMen? Ta kontakt med Bring på: borre.jensen@bring.no