En bok om jord

Hageland ønsket å befeste sin posisjon innen kategorien jord og gjødsel, ved å spre kunnskap om jord på en underholdende og lettfattelig måte.

96629 c8a9c feature
96630 fcfcb feature
96631 ee23e feature

I samarbeid med FJUZ ble ideen til en «En bok om jord» født. Den skulle belyse hvorfor jorda er så viktig for oss mennesker, og hvordan vi kan gjøre den til et godt tilholdssted for plantene våre.

Resultatet er 160 sider med nyttig informasjon, vakre bilder og morsomme tips. I arbeidet med boken har vi intervjuet dyktige mennesker som på hvert sitt vis jobber med jord. Gjennom dem formidles kunnskap om blant annet jordtyper, selvdyrking, kompost og torv. Målet er at informasjonen enkelt skal kunne overføres til leserens egen hage, komposthaug, vinduskarm eller balkong. 


«En bok om jord» er til for å brukes, men fin nok til å ha liggende fremme på stuebordet. Boken er et oppslagsverk for alle som vil fordype seg i temaet jord, og som ønsker å få enda mer ut av Hagelands flotte jordprodukter. Alle som handler jord hos Hageland blir nå tilbudt «En bok om jord», og den selges også separat i 103 hagesentre over hele landet.

Involverte

B

Birgitte Sjøberg

Fotograf

N

Nina Hansen

Ansvarlig hos kunde