En god plan?

Knowit Experience hjelper KMD og KS med å rekruttere flere studenter til planutdanning.

KMD Front KF

Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) og Kommunesektorens interesseorganisasjon (KS) har nylig lansert en kampanje for å rekruttere unge til planutdanning. Gjennom korte animerte videosnutter i sosiale medier blir man presentert for noen ganske alternative plangrep i Trondheim, Bergen, Oslo, den norske fjellheimen og på Preikestolen.

Nettsiden www.planutdanning.no, andre filmer og innhold skal videre bygge kunnskap om hva planutdanning faktisk innebærer. Målet er å bidra til at flere søker ulike planfag innen fristen for samordna opptak for høyre utdanning den 15. april (saken fortsetter under filmene).

Oslo
Bergen
Prekestolen
Nidarosdomen
Valdres

Worst plan scenario

I Knowit er det det teamet, Petter Andersen og Anders Asheim, som har vært kreativt ansvarlig for utvikling av kampanjen. Knowit har utviklet alt innhold, nettsider og står også bak distribusjon og optimalisering i media.

– Dette har vært et veldig spennende og lærerikt prosjekt. Vi håper virkelig kampanjen kan bidra til å rekruttere flere gode planleggere. Nettopp fordi disse skal ta avgjørelser som vi alle skal leve med i veldig lang tid. På 60-tallet ble det blant annet planlagt å utvikle Karl Johan til en 72 meter bred hovedtrafikkåre mellom øst og vest. Oslo skulle bli Europas mest moderne by preget av moderne prinsipp både praktisk og estetisk. Slik ble det heldigvis ikke. Da er det kanskje en bedre plan å søke planutdanning, avslutter teamet retorisk.

Innholdsfilm

Involverte byråer

82683 63032 original
Knowit Experience
G

Gunilla Ditlef-Johansen

Prosjektleder

O

Olav Nausthaug

Tekstforfatter nettside

B

Barbro Helset

Designer

Z

Zaher Al-Mele

Ansvarlig for digital annonsering

Oslo Assembly Filmproduksjon
B

Birgit Solhaug

Regissør

J

Jørgen Klüver

Filmfotograf

Store O logosirkel o
Store O Produksjon SoMe-filmer
S

Simen Musæus

3D

M

Mica Cruz

3D

D

Dima Novozhilov

Lyddesign

Mood Communication Mediebyrå
G

Gard Johannessen

Medierådgiver

Nettmaker Nettutvikling
A

Arnstein Larsen

Utvikler

T

Thomas Bensmann

Utvikler

Shortcut Oslo Post-produksjon