En ny epoke i fotballspillverdenen

Tiden er inne for spill fans å juble, for EA SPORTS har sluppet sitt nyeste tilskudd deres ikoniske fotballspillserie EA SPORTS FC 24.

Gameday

I år har lanseringen en ekstraordinær dimensjon, da det markerer starten på en ny epoke i fotballspillverdenen. Filmen handler om datoen FC24 spille slippes og at du kan spille banen til Off-Pitch i spillet, som er den første og enste banens i Norden som har vært med i et fotballspill.

I hovedrollen finner vi den verdenskjente norske fotballpersonligheten Leon Gillies Mannes, bedre kjent som @LeonStreetSkills som også er en del av Off-Pitch teamet som er eid av Tobias Becs.

– At Off-Pitch Arena er å finne i verdens største sportspill er utrolig stort og en guttedrøm som går i oppfyllelse! Og filmen Joon og hans team har satt sammen er noe av det beste jeg har sett. Den får frem følelsen og spenningen folk sitter med av å vente på at spillet skal lanseres, sier Tobias Becs i Off-Pitch.

Filmen er produsert av produksjonsalliansen Join Forces, med sine søsterselskaper Join Animation og Skyloom. Filmen er regissert av Joon Brandt, som deler sin begeistring for oppgaven å lage filmen for EA SPORTS sitt nye fotballspill, FC24.

Det som gjør årets utgivelse av EA SPORTS FC 24 spesiell, er at det markerer en historisk vending i fotballspillserien. Dette er den første utgaven som blir lansert etter bruddet mellom EA og FIFA, og det markerer begynnelsen på EA SPORTS FC-æraen.

Se filmen her.

Involverte byråer

Join Forces
J

Joon Brandt

Regissør

Ø

Øyvind Sandnes

Director of Photography

Join Animation Animasjon

SkyLoom AS Drone

41131 52b7c original
Storyline Studios Produksjon
S

Simon Skorpen

1st AC/Grip

W

William Fabian Stang

Gaffer

K

Kimo Enany

Gimbal Operator

J

Jakob Ramberg

Runner

J

Jimmy Karlsen

Best Boy

Andre involverte

M

Man Lok Li / Selected Works

Colorist

R

Rufus Tangen

VFX Supervisor og 2D

N

Nicolai Jansen

SFX-Designer