En ny hudrustning for byboere: Urban Kind lanserer hudpleie

Det svenske hudpleieselskapet Urban Kind bringer overlegen hudpleie til urbane krigere. I samarbeid med designbyrået Everland retter det nye merket seg mot livet i storbyer.

Urban Kind Case Design 1

Smog, alkohol, sol, skiftende fuktighetsnivåer, stress og skjermstråling. Huden vår er under konstant beleiring, spesielt i travle byer over hele verden. Som svar har det svenske hudpleieselskapet Urban Kind utviklet produkter som fungerer som et beskyttende skjold

– I dagens globaliserte verden må merkevarebyggingen vår snakke til alle innbyggere i en storby, sier Peter Ternström, administrerende direktør og grunnlegger av Urban Kind. – Vår nye merkeidentitet er elegant, skinnende og vakker. Det gjenspeiler virkelig vår ambisjon og visjon. Nå er det på tide å ta skjoldet til byer over hele verden.

Urban Kind Case Design 2
Urban Kind Case Design 3

Grasiøs veiledning og beskyttelse

– Urban Kind er av bymennesker for bymennesker. Det nye merket reflekterer demokratiske verdier, egenomsorg og naturlig estetikk, legger Carl Johan Larsson, administrerende direktør og partner i Everland, til. – Vi sentrerte det visuelle konseptet rundt temaet «beskyttelse», og reflekterte det elegant og minimalistisk, som resonerer med Urban Kinds nordiske aner på en universell urban måte.

Urban Kind Case Design 4
Urban Kind Case Design 5
Urban Kind Case Design 6

Den nydesignede emballasjen har et edgy, elegant utseende, og illustrerer en betydelig transformasjon av Urban Kinds merkevareimage. De håndskrevne elementene på emballasjen gir et emosjonelt preg, og understreker den personlige forbindelsen mellom merket og dets lojale brukere.

Urban Kind Case Design 7

Urban Kinds rebranding fremhever også viktigheten av egenomsorgsritualer, representert av intuitive symboler på emballasjen for å veilede forbrukere gjennom en sunn hudpleierutine. Dette nikk til viktigheten av egenomsorgsritualer gjenspeiles i selskapets overgang fra en klinisk til en mer naturlig tilnærming, som kombinerer egenomsorg med uavhengighet.

Urban Kind Case Design 8

Involverte byråer

Everlandagency logo

EVERLAND