En tydeligere, sunnere yoghurt

Yoplait Double 0% er en yoghurt med 0 % fett og 0 % tilsatt sukker, og dette ønsket Design House å få enda tydeligere frem når yoghurten skulle revitaliseres. Målet er at enda flere skal få øynene opp for at dette er en lett, god og sunn yoghurt som man trygt kan unne seg i hverdagen!

Yoplait Double0 insta3 03

– Det har vært en fryd å jobbe med å få frem at Yoplait Double 0% inneholder verken fett eller tilsatt sukker – samtidig som den franske oppskriften, norske melken og masse frukt og bær sikrer god smak, sier Marit Svegaarden, kreativ leder i Design House og fortsetter: – Vi har vært opptatt av å tydeliggjøre 0% fordi dette er Yoplaits viktigste USP. 0% må komme tydelig frem både i butikk og i all øvrig kommunikasjon. Derfor har vi integrert 0% og Double logo og gitt den større plass, og også utviklet et elegant og fristende illustrasjonsunivers som tydelig henspeiler på Yoplaits franske opprinnelse.

Youplait KF Oppsett 01
Youplait KF Oppsett 02
Youplait KF Oppsett 03
Youplait KF Oppsett 04
Youplait KF Oppsett 05
Youplait KF Oppsett 06

Syv vakre smaksvarianter

Design House har utviklet nytt design for syv ulike smaksvarianter, og disse vil rulles ut i butikk gjennom året. Blåbær og vanilje er først ut nå på nyåret, og deretter følger skogsbær, fersken & pasjonsfrukt, kirsebær, mango og bringebærlimonade.

– Design House forsto umiddelbart at det var 0 prosent fett og 0 prosent tilsatt sukker som er kjernen i Yoplait Double 0% sin merkevare, og det nye designet får dette frem på en helt fremragende måte. I tillegg er det nye designet fristende og får fint frem kombinasjonen av fransk oppskrift og gode råvarer som gjør Yoplait helt spesiell. I dette prosjektet ser vi igjen hvordan Design House sin lange erfaring og tunge strategiske kompetanse gjør at de treffer blink gang på gang, og skaper løsninger som har stor forretningsmessig verdi for oss, sier Carl André Pedersen, kategorisjef for små, raske måltider i Fjordland.

Involverte byråer

Design House
M

Marit Svegaarden

Seniordesigner

M

Margrethe Hallen

Designer / ferdiggjører

T

Tine Schiøtt

Produksjonsleder / seniordesigner:

O

Ole Rinnan

Prosjektleder / seniorrådgiver

Involverte

K

Kateryna Savchenko

Akvarelldesign