Enklere sagt OG gjort

I sin aller første reklamekampanje ønsker OBOS Eiendomsforvaltning å nå ut til styrer i alle borettslag og sameier.

Mocup

Det er lav kjennskap til at man fritt kan velge forvalter, og hva de ulike forvalterne tilbyr. Kommunikasjonsoppgaven ble derfor både å gjøre det kjent at man står fritt til å velge, og å få styrer til å foretrekke OBOS Eiendomsforvaltning. Samtidig skulle det skapes et helt nytt langsiktig konsept, som kan brukes fleksibelt i mange ulike sammenhenger.

Vi har jobbet ut fra innsikten om at det er lett for beboere å irritere seg over alt som burde vært gjort. Alle som har sittet i et styre vet derimot at det å faktisk få ting gjennomført som regel er mer komplisert enn man tror. Det er med andre ord enklere sagt enn gjort.

OBOS Eiendomsforvaltning tilbyr den mest komplette leveransen av tjenester og digitale løsninger. Dette inkluderer kommunikasjonsportalen «Vibbo», som gjør det lettere for styrer og beboere å snakke sammen, og verktøyet «Styrerommet» som effektiviserer styrearbeidet. Med OBOS som forvalter blir det rett og slett – enklere sagt OG gjort.

Årsmøte, budsjett, rehabilitering, juridisk bistand? Med konseptet «enklere sagt OG gjort» svarer vi på alle spørsmål og utfordringer som både styrer og beboere møter.

Årsmøte.
Effektivt styrearbeid.
Bedre dialog.
Bedre boligfellesskap.

Andre involverte

M

Magnus Line

Illustrasjon og animasjon