Et annet perspektiv for Klättermusen

Process Films har laget en ny kampanjefilm for Klättermusen, og det er fotografen som er i fokus.

Klättmus2

Filmen er en hyllest til de som ofte blir glemt i friluftsbransjen – fotografene. De går dobbelt så langt og bærer tyngre enn de andre. Denne filmen tar deg med bak kulissene, og viser det harde arbeidet som ligger bak de bildene vi ser, og som vi kanskje tar for gitt.

Det er ikke første gangen Process Films jobber med Klättermusen. De produserte også kampanjefilmen for 2022 kolleksjonen til selskapet.

– Vi har fått mye kreativ frihet, sier regissør Matt Pain. – Vi bestemte oss for å droppe den vanlige «utstyrspraten» og heller fokusere på de som jobber bak kulissene. For å lage en interessant film ønsket vi å presentere tre proffesjonelle fotografer, som alle har ulik stil og tilnærming, for å kunne sammenlikne og vise at det er mange måter å se et motiv på. Til syvende og sist er det stil som skiller deg fra mengden.

Produsent Hanne Døssland sier at de gjorde intervjuer med et tiltalls profesjonelle fotografer fra hele verden som spesialiserer seg på å fotografere friluftsutstyr for ulike merker. Vi landet til slutt på Melody Sky fra Skottland, Tero Repo fra Finland og Daniel Bernstål fra Sverige. – Vi tok de med oss til Senja, hvor filmen ble spilt inn.

– Vi håper denne filmen vekker en ny forståelse for fotografen, og at folk ser engasjementet, kreativiteten og forberedelsene som ligger bak.

Se filmen her.

Involverte byråer

92336 69ebf original
Process Films
M

Matt Pain

Regissør

L

Leo Solland

Klipp

Involverte

S

Sayel Yacoubyan, Hite AS

Drone

D

Didrik Bråthen

Grade

S

Simon Stenborg

Ansvarlig hos kunde