Eviny lanserer Fornybar Energidrikk

1. februar i år la Energikommisjonen frem sin rapport om energibehovene i Norge frem mot 2030 og 2050. Funnene er nedslående. Skal vi nå klimamålene og få til grønn omstilling må vi produsere mer fornybar energi – nå! Med vann løste vi kraftutfordringene for hundre år siden. Nå må vi finne nye løsninger. Så for å skape mer engasjement og sette søkelyset på at vi trenger mer fornybar energi, lanserte vi Fornybar Energidrikk på Klimakonferansen i Bergen. Ideen er utviklet og produsert av POL.

EVINY Fornybar Energidrikk 1

Denne uken arrangeres Fornybarkonferansen i Bergen, der politikere og næringsliv møtes for å diskutere energiutfordringene vi står overfor i Norge. Her er Eviny en av hovedsamarbeidspartnerne. Samtidig avholdes klimafestivalen «Varmere Våtere Villere» som har som mål å gjøre klimadebatten mer tilgjengelig og engasjerende for folk flest.

– For å sette søkelyset på at vi trenger mer fornybar energi, og for å gi folk påfyll av energi i kampen for en fornybar fremtid, lanserer vi «Fornybar Energidrikk» på Klimakonferansen – 0,33 liter rent norsk vann, som allerede har tatt ferden gjennom vannkraftverk og produsert ekte fornybar energi. Vi trenger nye måter å snakke om problematikken på, og ved å være til stede på Klimakonferansen med en fysisk fornybar energikilde du kan drikke håper vi at vi skape mer engasjement og energi for fremtiden, sier Alexander Solberg, merkevare- og sponsoransvarlig i Eviny.

EVINY Fornybar Energidrikk 2
EVINY Fornybar Energidrikk 3
EVINY Fornybar Energidrikk 4
EVINY Fornybar Energidrikk 5

Et fysisk bevis på fornybar energi

– Det at nesten 50 % av energien som brukes i Norge i dag fortsatt er fossil og at «fornybar-nasjonen» Norge kan gå med kraftunderskudd allerede om fire år var en vekker for oss. Dette må vi sette mer fokus på. Vi så at den gode nyheten var at det finnes en løsning, og den er fornybar. Ikke bare for kraftproduksjon, med oss mennesker også. Idéen om en fornybar energidrikk fikk vi tidlig mye energi for, og vi håper den også kan bidra til at politikere, næringslivstopper og vanlige folk i gata også får mer energi for fremtiden, for det trenger vi virkelig, sier Mads Bergstrøm og Sindre Johnstad, kreatørene bak ideen i Pol.