Fargerikt og fristende tangkrydder fra Lofoten Seaweed
Design House har utviklet konsept og design for en ny serie krydder med tang for dagligvare – from Lofoten weed love!
Aktuelt byrå
Design House
– Tang er en sunn, bærekraftig og næringsrik råvare som vi alle burde spise mer av, og det har vært utrolig inspirerende å utvikle konsept og design for den nye krydderserien fra Lofoten Seaweed, sier Nina Kristensen, seniordesigner i Design House, og fortsetter: – Vi har vært opptatt av å få frem hvordan tang løfter enhver matrett og skape lyst og nysgjerrighet til å prøve de nye krydderne!
Den nye serien består av BBQ & Meat, Wok & Greens og Fish & Seafood. Alle variantene er basert på tang fra Lofoten, og har smak av hhv røkt paprika og chili, hvitløk, koriander og lime og dill, sitron og hvitløk.
– Det har vært fantastisk å samarbeide med Design House, og deres erfaring med å utvikle design som selger i dagligvare er gull verdt for oss, sier de to gründerne Angelita Eriksen og Tamara Singer, og fortsetter: – Vi gleder oss til at den nye krydderserien kan kjøpes i dagligvarebutikker over hele landet, sånn at flere kan få øynene opp for hvilken fantastisk råvare tang er!
Involverte byråer
Nina Kristensen
Seniordesigner
Marit Svegaarden
Seniordesigner / kreativ leder
Thea B. Mikkelsgård
Rådgiver / prosjektleder
Tine Schiøtt
Produksjonsleder / seniordesigner