FINN med ærlig reklame om hvor masete kjøp og salg kan være

Det er mye pent man kan si om bruktkjøp og sirkulær-økonomi. Men det er jo unektelig endel pes også. Akkurat det er bakteppe for de nye reklamefilmene Morgenstern har laget for Finn.no.

FINN Fiks Ferdig 001

– Vi er en av landets best likte merkevarer, men har jo noen mangler som alle andre. Og er det noe vi vet folk ikke elsker med FINN så er det alle meldingene man må jobbe seg gjennom. Pruting, avtaler som ikke overholdes og merkelige misforståelser, forteller markedssjef Hanne Lill Johnsen.

– Nå lanserer vi heldigvis «Fiks ferdig - meldingsfri handel». En funksjon som i korte trekk gjør det å kjøpe brukt veldig likt som det å kjøpe nytt. Du trykker på en knapp og får pakken rett i postkassen, fortsetter Johnsen. – Allerede nå er det over 500.000 annonser ute med muligheten for å handle tingene «Fiks ferdig». Vi får feedback fra både kjøpere og selgere på at dette er en funksjon de virkelig elsker.

Reklamefilmene er produsert av Morgenstern selv.

– Vi syns det er tøft av FINN å ville snakke om et av sine svake punkter. Også er det jo litt deilig og kunne signere med løsningen til slutt, avslutter kreatørene bak kampanjen, Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø.

Sees på Finse.
Venter og venter.
Ingen skambud.
Funker den i motbakke?

Involverte byråer

87644 5ffda original
Morgenstern
C

Camilla Kim Kielland

Rådgiver

S

Sindre Grøn

Motion design

Y

Yakob Dahl Changezi

Produsent

S

Sebastian Marcussen

Produksjonsleder

A

Astrid Sætren

Scenograf

T

Tom Jørgensen

Innspillingsleder

M

Morten Solum

Lyd

S

Sandra Siff

Sminkør

J

Joséphine LaCroix

Klipp

D

Didrik Bråthen

Grade

Keep Casting Casting

Megaphon Lyddesign
E

Espen Syversen

Lyddesign