FINN med ærlige filmer om barn og idrett

De fleste av oss er i beste fall middelmådige idrettsfolk. Også som barn. Heldigvis er det gode penger å spare på å kjøpe brukt utstyr.

89121 cc49e original

– Vi hadde lyst til å fortelle historien om at de aller fleste av oss i beste fall er middelmådige. Også som barn. Vi prøver å fortelle foreldre at de må slappe av litt. La barna prøve forskjellige idretter før de finner ut hva de skal drive med. Man trenger i hvert fall ikke kjøpe ski til 6000 kroner før de har lært å gå ordentlig. Da finnes det vel så bra greier på bruktmarkedet, sier teamet bak kampanjen, Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø.

Hanne Lill Johnsen i FINN er også opptatt av samfunnsaspektet ved barn og idrettsutstyr:

– Det har vært mye saker om kjøpepress i barneidrett, og om barn som må slutte fordi det har blitt for dyrt å delta. Det er det gode penger å spare på å kjøpe brukt utstyr, som kan være minst like bra som nytt, sier hun.

I tillegg til en hovedfilm er det utviklet et knippe korte filmer for TV og nett.

Kreativt team er Anders og Sebastian som sammen med konsulent Ole Hustad og prosjektleder Mona Larsen står bak prosjektet. Filmene er produsert av Bacon med Matias & Mathias på regi. Mari Paus og Magne Lyngner er produsenter.

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2018 Film

  • Gullblyanten 2018 Integrert