Fjord Line selger bil med stor og innholdsrik garasje i Skagerrak

Fjord Line går nye veier i kampen om sommerturistene til Danmark, og har inngått samarbeid med POL. Her er første kampanje.

93012 4ffb5 original

Filmen for «MS Sommerlykke», samt en rekke bilder, vises på Finn-annonsen.

Denne uken gikk startskuddet på sommerkampanjen 2019, der én heldig kjøper kan sikre seg en familiebil til 590 kroner. Med bilen følger en stappfull «garasje» med ferier, opplevelser og tilgang til alle Fjordlines skip i et helt år.

93013 1f049 original

– Fjord Line er en utfordrer i markedet og vi ønsker å fremheve vår personlighet i vår kommunikasjon. Vi har glimt i øyet, og ønsker å tenke annerledes. Der baner POL virkelig vei for oss, sier salgs- og markedsdirektør Trine Lise Woldbæk i Fjord Line.

– Det er gøy at Fjordline valgte oss som byrå. De ønsker virkelig å bryte ut av tradisjonell ferge-kommunikasjon og prøve ut nye ting. Denne kampanjen er bare starten. I POL ønsker vi å lage kommunikasjon folk må ta stilling til og ønsker å dele med andre. For merkevarer som tør å stå for noe. Fjord Line tør! Vi gleder oss virkelig til samarbeidet fremover, sier kundeansvarlig Marius Eriksen i POL.

Hårete mål: Den mest besøkte Finn-annonsen noensinne

Bilen, som er døpt MS Sommerlykke, er lagt ut på Finn.no og kommer med en mengde fantastiske opplevelser på kjøpet. I tillegg til en ekte og tipp topp stasjonsvogn følger det med gratis reiser til Danmark med Fjord Line, sommerferie på ett av Fjord Lines feriesentre i Danmark, langweekend før jul for to personer i Aalborg eller Aarhus, samt påskeferie i 2020 for familien på et feriesenter i Danmark.

Målet er hårete. Å få den mest besøkte Finn-annonsen gjennom tidene.

Prisen på 590 kroner er den samme som du kan få en bilpakke for en familie til Danmark både fra Langesund og Kristiansand for. Så vi ønsker å synliggjøre at alle kan få de samme opplevelsene i sommer til en god pris.

– Jeg har tidligere jobbet med dette teamet fra POL. Jeg elsker måten de jobber på og dessuten er de en utrolig hyggelig gjeng, sier koordinator Richard Thinghaugen i Fjord Line. Han legger ikke skjul på at han er både stolt og svært fornøyd med resultatet av samarbeidet så langt.