Fjordlands grøter i ny drakt

Nordmenn elsker grøt, og nå kommer Fjordlands risgrøt, rømmegrøt, havregrøt og byggrøt i nytt og fristende design!

DH Fjordland 1

– Grøt er fantastiske produkter som enda flere burde få øynene opp for, og det har vært kjempegøy å jobbe med å gi alle Fjordlands tradisjonsrike grøter nytt og fristende design, sier Marit Svegaarden, kreativ leder i Design House. Hun fortsetter:

– Vi tok utgangspunkt i de rike, norske grøt-tradisjonene og ønsker å vise at grøt er et enkelt, sunt og godt måltid som er et supert alternativ i en travel hverdag!

DH Fjordland 2
DH Fjordland 3
DH Fjordland 4
DH Fjordland 5

Alle grøtene har nå fått et felles design med nye og distinkte elementer. I tillegg er det utviklet egne sesongdesign for rømmegrøt og risgrøt; Et sommerlig design for rømmegrøten - spesielt tilpasset vårens og sommerens festlige anledninger, mens risgrøten har fått et oppdatert juledesign.

– Målet med designendringen har vært å forsterke Fjordland som avsender, få et mer moderne og fristende uttrykk og fremheve at grøtene er laget med norske råvarer av høy kvalitet. Design House har gjort en veldig fin jobb og vi er veldig fornøyde med resultatet, sier Anne Øygard, Kategorisjef for grøt i Fjordland.

Involverte byråer

Design House
M

Marit Svegaarden

Seniordesigner / kreativ leder

T

Thea B. Mikkelsgård

Rådgiver / prosjektleder

T

Tine Schiøtt

Produksjonsleder / seniordesigner

Tinagent logo
Tinagent Fotoagentur
L

Lisa Westgaard

Fotograf samtlige pakninger

Pudder Agency Fotoagentur
T

Tommy Andersen

Fotograf, packshots