Fra konduktør til servitør

Med boards langs perrongene ved Oslo S, skal Østbanehallen enkelt friste Oslo-pendlerne til å ta neste lunsj eller middag i hallen.

94564 593f8 original
94565 63d2b original
94563 d8aa1 original

Østbanehallen ligger midt i hjertet av Oslo, med både tog, trikk, og buss rett i nærheten. Flere pendlere bruker daglig en av disse transportmidlene, og Dinamo fikk i oppgave å få pendlerne inn til hallen

– Selv om Østbanehallen burde være det åpenbare valget for mye av gjennomstrømstrafikken, har det vært en utfordring at mange ikke tenker på Østbanehallen når magen begynner å rumle. Men Østbanehallen er det første og kanskje beste stedet å ta en matbit, når du pendler, forteller teamet fra Dinamo.

Løsningen spilte på at Østbanehallen ligger så sentralt. Kampanjen forteller de reisende at kun to minutter unna perrongen ligger Østbanehallen hvor du kan spise både lunsj og middag, men løfter også frem den unike atmosfæren til Østbanehallen.

– Østbanehallen tilbyr mat i et unikt lokale som ingen andre i Oslo kan tilby. Fylt med et helt fantastisk lys, blir opplevelsen av å spise der som å spise utendørs, innendørs. Når det i tillegg ligger to minutter fra perrongen, er Østbanehallen det naturlige førstevalget, fortsetter teamet.

Kampanjen går i uke 39.