Fulladet lanseringskampanje for Battery

Anorak NoA fikk oppgaven da den nye sukkerfrie produktserien Battery Charged skulle ut i markedet. Resultatet er et personlig og smaksrikt konsept med uendelige muligheter.

Anorak Battery toppbilde

– Smaksatt energi er i vekst. Battery er en sterk merkevare, men vi har ikke klart å ta den posisjonen vi har ønsket innen sukkerfritt, som er det området som beveger seg mest i kategorien. Battery Charged er et konsept vi har jobbet med lenge, og for aller første gang har vi også utviklet smakene sammen med norske forbrukere, sier Marthe Fjeld, Brand Manager for Battery i Ringnes, og legger til:

– Denne lanseringen er noe av det største vi gjør i år, og målet er å bygge et sterkt subbrand, som springer ut av modermerket Battery, men som også er noe eget. Der andre energidrikker ofte snakker om prestasjon, vil vi fortsette å fokusere på personlighet, populærkultur og smak. Her har vi et konsept som kombinerer produktets smak med målgruppens smak, som vil gi oss mange spennende muligheter fremover.

Smak er ganske individuelt. I tett samarbeid med Animasjonsdepartementet har Anorak NoA visualisert forskjellige opplevelser av nye Battery Charged. Hvert uttak tar oss med på en individuell og energirik smaksreise, alle i sin egne unike stil, laget av fire forskjellige animatører.

– Vi kunne sikkert ha laget opp mot fem millioner unike filmer, men det hadde nok både blitt dyrt og tidkrevende, sier kreatørene Jakob Steinmo, Jakob August Andresen, Jens Bjørklund og Kasper Amundsen Tuvnes i Anorak NoA.

Involverte byråer

301964333 497945412336114 6482053601579369880 n
Animasjonsdepartementet Filmproduksjon
J

John Christian Ferner Apalnes

Regissør

O

Ole Magnus Saxegård

Animasjonsregi / animasjon

J

Joel Stenback

Animasjonsregi / animasjon

B

Björn Johansson / Brikk

Animasjonsregi / animasjon

S

Simen Musæus

Animasjonsregi / animasjon

S

Sjur Solheim

Produsent

77903 1ddd0 original

Cretalux Visuell identitet og pakningsdesign

Hocus Focus hf symbol

Hocus Focus Etterarbeid

Iprospect logo

iProspect Mediebyrå

Ohlogy logo
Ohlogy Musikk
G

Goran Obad

Music Supervisor

H

Henrik Haraldsen Sveen

Komponist og produsent

M

Magnus Falkenberg

Bass

Andre involverte

M

Marthe Fjeld

Brand Manager i Ringnes

H

Hans Petter Akerholdt Gramer

Marketing Manager i Ringnes