Gjensidige med bilabonnement i Sverige

Gjensidige og norske Imove har lansert bilabonnement-tjenesten Schysst i Sverige. Bleed står for merkevarestrategi, navn og design.

Schysst identity web documentation 1
Schysst identity web documentation 2
Schysst identity web documentation 3

Den suksessrike mobilitets-startupen Imove har sammen med Gjensidige lansert bilabonnement-tjenesten Schysst i det svenske markedet. Bleed, som jobber med Imove på en rekke prosjekter, har vært ansvarlig for utvikling av merkevarestrategi og navn, samt brand-, UX- og UI-design.

– Som plattformleverandør er det viktig for oss å bidra til prosesser hvor kunden får sin egen unike identitet, og at den enkelte merkevare står på egne bein med både konsept og design. Vi har gjennom flere års samarbeid med Bleed opplevd grundig integritet og yrkestolthet i hver eneste leveranse. Schysst var i tillegg et veldig gøy prosjekt med bredt mandat, hvor man virkelig fikk lekt seg fram med både farger og tone. Både vi og Gjensidige ble veldig fornøyd!, sier CO-Founder i Imove, Gunnar Birkenfeldt.

Schysst er basert på Imoves tekniske pla!form og omfa!ende erfaring fra det norske markedet. Men der Imove-merkevaren selv er fokusert utelukkende på elbiler, tilbyr Schysst biler av alle typer. Målgruppen er primært unge mennesker i starten av voksenlivet. Konseptet tar utgangspunkt i bevegelse, og i friheten og fleksibiliteten til å kunne flytte seg fra A til B, basert på ulike behov. Og det er denne friheten man har søkt å formidle i den visuelle identiteten, gjennom et lekent og fleksibelt visuelt uttrykk.

– Det har vært veldig spennende å få jobbe tett med Gjensidige og Imove i utviklingen av Schysst. Prosessen har vært både morsom og lærerik, og vi er stolte av resultatet, sier partner og kreativ leder i Bleed, Svein Haakon Lia.

Schysst identity web documentation 4
Schysst identity web documentation 5
Schysst identity web documentation 6
Schysst identity web documentation 7
Schysst identity web documentation 8
Schysst identity web documentation 9
Schysst identity web documentation 10
Schysst identity web documentation 11
Schysst identity web documentation 12
Schysst identity web documentation 13

Involverte byråer

90284 22fa4 original
Bleed
M

Madeleine Skjelland Eriksen

Seniordesigner

M

Maria Helena Aaslund

Prosjektleder