Gjensynsglede i nye filmer fra BAMA

Årets norsk-kampanje fra BAMA byr på gjensynsglede. Det er Fuel Reklamebyrå sammen med Tangrystan Productions som står bak de nye filmene.

Spisskål

I uke 26 gikk startskuddet for kampanjen; Velkommen tilbake, norske grønnsaker i sesong.

– Noen ting er som det alltid har vært. Kjente og kjære norske grønnsaker i sesong, for eksempel. Vi gleder oss over mye lokal mat i butikkene, og at vi kan besøke venner og familie og dele et godt måltid sammen med dem. Det betyr mye, forteller Ingebjørg Hjortdahl, Marketingsjef i BAMA.

Spisskål.
Hjertesalat.

Norske grønnsaker skal dominere mediebildet, både på TV, digitale flater, utendørs og på radio. Vi skal også skape oppmerksomhet når folk kommer hjem fra ferie, på flytog og flyplasser, med kampanjebudskapet «Velkommen tilbake».

– For å fremme norske grønnsaker i sesong la vi fokuset på at de bare er tilgjengelig i et begrenset tidsrom og at det er lenge mellom hver gang. Derfor valgte vi å vie dem litt ekstra kjærlighet og ønske dem storslått Velkommen tilbake etterhvert som de kommer i sesong utover sommeren og høsten. Vi ønsket å skape en stemning av gjensynsglede, og å vekke gode assosiasjoner hos forbrukerne, sier rådgiver Benedicte Unhjem Johansen i Fuel Reklamebyrå.

Bama norsk utendørs
Bama flytog

Fire forskjellige mennesker forteller små historier. Historier om gode minner og gjensynsglede. Følelser for noe eller noen de aller fleste kan kjenne seg igjen i. Vi hedrer egenskapene til de norske råvarene og det hele smelter sammen i vakre og drømmende filmer, fortsetter Linn Tidemandsen og Marthe Bugge, kreativt team i Fuel Reklamebyrå.

– Det er utrolig gøy å få jobbe med norske grønnsaker. Med gode minner håper vi dette inspirerer til å nyte deilige norske råvarer på sitt aller beste denne sesongen, avslutter teamet.

Filmene avsluttes med deilige matbilder og vil lede videre til en landingsside som er fylt med spennende og inspirerende oppskrifter og informasjon. På Bama.no/norsk løftes også sesongkalenderen frem som et viktig verktøy, den forteller deg når og hvor de ulike råvarene er tilgjengelige.

Radio: Spisskål

Bama-spisskål-19s-v3.wav
Last ned

Radio: Hjertesalat

Bama-hjertesalat-19s-v2.wav
Last ned

Podcast-reklame

Bama-podkast-15s-v2.wav
Last ned

Andre involverte

I

Ingebjørg Hjortdahl

Ansvarlig hos BAMA

G

Gry Elise Ellingaard

Ansvarlig hos BAMA