God seksuell helse er ditt valg

Helseutvalget og Bielke&Yang heier fram ulike valg for god seksuell helse i LHBTQI-miljøet.

Big Daddy Karsten 2x
Big Daddy Karsten
Johannes
Ole Christian
Per Anders
Rafael 4
Rafael 3
Rafael 2
Rami

Helseutvalget​ har jobbet for bedre seksuell helse i LHBTIQ-miljøet siden 1983, og vil med sin nye kampanje sette fokus på de mange valgene som finnes for god seksuell helse i dag.

– Fordi kampanjer i alle år har handlet om kondombruk, ønsket vi å vise at god seksuell helse handler om mer en én ting, sier Rolf Martin Angeltvedt, daglig leder i Helseutvalget.

– Ved løfte fram verdien av regelmessig testing, behandling og bruk av medisiner som beskytter mot hiv, såkalt PrEP, ville vi synliggjøre de mange valgene som finnes i dag, sier Angeltvedt.

Se alle kampanjefilmene her (og/eller lenger ned i saken).

Først og fremst mennesker

Bielke&Yang har jobbet med Helseutvalget siden 2016, og har tidligere laget ​stiftelsens visuelle identitet​ og en egen ​digital pride-parade​.

– Med den nye kampanjen ville vi få fram at den seksuelle helsen kun er en liten bit av det som definerer oss som mennesker, sier designer og partner i Bielke&Yang, Martin Yang.

I kampanjevideoene blir vi kjent med seks ulike menn som alle har tatt ulike valg for god seksuell helse. Videoene er laget av Ferdi Film, som i prosessen satte av tid til å bli kjent med dem som skulle portretteres.

– Det som var viktig for oss var å skape en nærhet til de som skulle være med. Først for å bli litt kjent med hvem de faktisk er, og så gå over til å snakke om deres seksuelle helse, sier regissør i Ferdi Film, Daniel Fure Schwarz.

Involverte byråer

Bielke&Yang
B

Bielke&Yang

Konsept, art direction og stillfoto

Férdi Film Filmproduksjon
H

Henrik Borge

Produsent

P

Petter Brenni Gulbrandsen

Foto og lys

L

Leif Kristian Karlsen

Foto og lys

H

Håkon Solsvik

Lyd

P

Pernille Münster

Interiørstyling

K

Kathrine Taranrød Stenholen

Hår og makeup