Goods pakker reMarkable i papir

I tett samarbeid med designteamet hos norske reMarkable, har Goods designet et emballasjedesign-system for den nye reMarkable 2 og tilhørende produkter.

Den nylig lanserte nettbrettet er verdens tynneste, og er kun 4.7mm tykk. reMarkables Paper Tablet har som mål å erstatte printede dokumenter med en digital notatbok som føles som papir. Produktet er utformet for å være fri for distraksjoner og har ikke notifikasjoner, sosiale medier eller epost.

1 helbilde r M All Goods

For å tydelig kommunisere produktene, ble emballasjen brukt som et lerret hvor produktenes silhuetter ble preget i en 1:1 skala, hvor man fysisk kan føle produktene uten å åpne emballasjen.

2 karusell1 r M Washi Goods
3 karusell1 r M Bagasse Goods
4 karusell1 r M Markers Goods

Den nye emballasjeserien er kun halve størrelsen av den forrige. Dette minsker ikke bare fotavtrykket og produksjonskostnader, men bidrar også til dobbel effektivitet ved frakt. Designet følger modulære størrelser, som også bidrar til minsket mengde luft fraktet.

5 karusell2 r M Tablet Goods
6 karusell2 r M Spines Goods
7 karusell 2 r M Modular Goods

Goods er et designbyrå med fokus på merkevare- og emballasjedesign for mennesker og miljø. Byrået har kontor på Kampen i Oslo, som deles med søsterbyrået Heydays.

Remarkable 2 kan bestilles fra remarkable.com.

8 avsluttende helbilde r M Emboss Goods

Involverte byråer

Goods