Grid blir mer enn et verktøy i AdviseTechs visuelle identitet

Grid, rist, rutenett, gradnett – kjært verktøy har mange navn, og i AdviseTechs visuelle identitet får det kjære verktøyet endelig kjærligheten det fortjener.

Advise Tech KF 1

Rådgivningsselskapet AdviseTech leder noen av Norges største selskaper gjennom omfattende teknologiske endringsprosesser, fra identifisering av endringsbehov til implementering. De har ekspertise innen teknologi- og endringsledelse, anskaffelser og leverandørstyring, og spesialiserer seg på å løse utfordringer og behov.

AdviseTech er med andre ord eksperter på endring — og et selskap som driver med endring, trenger selvsagt en identitet som kan være i endring. Den enkleste veien til mål for å visualisere dette involverer ofte mye bevegelse, men som et selskap som skal veilede andre selskap gjennom endring måtte AdviseTech også framstå stødig.

Byrået som skulle få bryne seg på den nye visuelle identiteten med dette til dels motstridende behovet som utgangspunkt, var Bleed.

Advise Tech KF 3

– AdviseTech lever av å tilføre våre kunder verdi gjennom høy kvalitet i teknologiske endrings- og anskaffelsesprosesser. Derfor var det ekstra viktig for oss å benytte oss av de beste da vi besluttet å løfte vår visuelle identitet og merkevare til et nytt nivå. Vi er veldig fornøyd med resultatet, sier Håvard Haugene, gründer og rådgiver i AdviseTech.

Løsningen fant Bleed i et grid — et statisk og støtt element som bærer med seg løftet om, og ikke minst, muligheten til bevegelse. 


Advise Tech KF 4
Advise Tech KF 5
Advise Tech KF 6
Advise Tech KF 7
Advise Tech KF 8
Advise Tech KF 9
Advise Tech KF 13 1
Advise Tech KF 12
Advise Tech KF 11
Advise Tech KF 10
Advise Tech KF 14

– Den visuelle identiteten fokuserer på skreddersøm og tilpasning, som formidles gjennom bruk, og aktivisering, av gridet. Gridet gir faste og solide rammer, samtidig som det er dynamisk og tilpasser seg alle nødvendige formater, som gir en kontrollert fleksibilitet når det kommer til komposisjon og budskap, forklarer Madeleine Eriksen, designer i Bleed.

Advise Tech KF 14 1
Advise Tech KF 14 2
Advise Tech KF 15
Advise Tech KF 17
Advise Tech KF 18
Advise Tech KF 19
Advise Tech KF 20

Involverte byråer

90284 22fa4 original
Bleed
M

Madeleine Eriksen

Designer

I

Ingunn Garthus

Prosjektleder

M

Max Tomren

Programmering og UX

Artboard 1 100

Abrakadabra Studio Foto