Gyda – Bærekraft på sitt aller beste

KIND utvikler merkevaren Gyda for premium snøkrabbe.

1 solo

KIND har stått for utviklingen av kommunikasjonsstrategien, navngivingen og helhetlig merkevarebygging for premium snøkrabbemerket Gyda. Fanget i et av verdens reneste farvann, i henhold til verdens strengeste miljøstandarder, representerer denne delikatessen bærekraft på sitt aller beste.

Gyda – Et merke av ren fortreffelighet

Gyda sin merkevare er inspirert av Arktis sin renhet. Seks stjerner omslutter et enkelt snøkrystall. Dette er et merke av ren fortreffelighet. Et løfte om overlegen kvalitet og guddommelig smak.

For de som søker det ypperste av det ypperste, er det få produkter som fortjener en seksstjerners utmerkelse, men Den Arktiske Snøkrabben er definitivt en av dem. Det reneste av produkter, fanget vilt i de uberørte arktiske farvann etter verdens strengeste miljøstandarder, er dette et løfte om ren eksellense.

En dronning med uovertrufne standarder

Snøkrabbe blir også kalt Dronningkrabbe. Legendene om Gyda forteller en historie om renhet og idealer. En fortelling om uovertrufne standarder som presenterer foreningen av Norge og en evig kjærlighetshistorie.

5a double L
5b double
6 solo

Født i år 852 i Hordaland, var Gyda datter av Eirik, kongen av Hordaland, hersker over et av de små kongerikene som utgjorde det før-forente Norge. Gyda ble fridd til av Harald Hårfagre, kongen av det lille kongeriket Vestfold, men ifølge legenden nektet hun å gifte seg med ham før han var konge over hele Norge.

7a series1 L
7b series1 L
7c series1 L

Harald avla et løfte om ikke å klippe eller gre håret sitt før han var enekonge over Norge. Ti år senere ble Harald berettiget til å stusse håret da han ble konge over et forent Norge og fikk tilnavnet «Hårfagre» som vi kjenner i dag. Som konge sendte han deretter etter Gyda, og påminnet henne om hennes løfte, gjorde henne til sin dronning.

8c series2
8b series2 L
8a series2

Legendene om Gyda viser oss hvorfor det er viktig å holde fast ved dine standarder, og derfor har vi lånt hennes navn.

Som vår majestetiske snøkrabbe, var også Gyda dronningen av Arktis. Som oss var hun norsk, stolt av sin arv og sin opprinnelse. Som dronning Gyda setter vi også uovertrufne standarder. Vi høster bærekraftig et av verdens reneste produkter fra de dype, uberørte vannene til de strengeste miljøkriteriene. Og akkurat som Gyda, vil vi aldri gå på kompromiss med våre prinsipper.

Den Majestetiske Snøkrabben

Den majestetiske snøkrabben får sitt navn fra kjøttet, som går fra rødt til snøhvitt når det kokes. Den er også kjent som dronningkrabben og har en deilig søt, men subtilt saltaktig smak.

12a double
12b double L
13 solo L

Arktiske snøkrabber forvaltes bærekraftig og høstes ansvarlig, noe som gjør dem til et utmerket valg av sjømat. Benene på snøkrabben er enklere å håndtere enn de på kongekrabben; deres glatte skall er lett å knekke og fjerne, og avslører det rene kjøttet med sin søte, milde og delikate smak.

14a series3 L
14b series3 L
14c series3 L