Heymat lanserer Twine av Kristine Five Melvær

Den norske matteprodusenten Heymat lanserte nylig Twine, en kolleksjon med dørmatter designet av Kristine Five Melvær. Lanseringen er første uttak fra selskapets samarbeid med Bielke&Yang og Maskinen.

Heymat

Natur og liv flettet sammen

Bielke&Yang og Maskinen har det siste halvåret jobbet strategisk og kreativt med Heymat sin merkevare. Når Heymat i september lanserte sin nye kolleksjon Twine, i samarbeid med den norske designeren Kristine Five Melvær, var det naturlig å ta utgangspunkt i merkevarens nye strategiske retning.

Lanseringen besto blant annet av et filmportrett av Kristine Five Melvær, og er inspirert av Heymat sitt nye kommunikasjons- og designkonsept; Inviting life.

– I samarbeidet med Heymat har vi ønsket at merkevaren skal gi mer plass til livet og menneskene på innsiden av døra. Det var derfor perfekt at vi kunne starte i Kristines varme og levende hjem. Twine er inspirert av naturens former og fibre, og skaper derfor en naturlig overgang mellom naturen ute og livet inne, sier kreatør Tonje Schøyen Ertzaas i Maskinen.

Involverte byråer

Bielke yang logo
Bielke&Yang
S

Sofie Platou

Designer

E

Evan McGuinnes

Designer

Bow 5
Bow Foto
Å

Åsmund Holien Mo

Fotograf