Hverdagsmagi fra Posten i ny reklamefilm

I Postens nye reklamekampanje er det pakkeboksen som har hovedrollen. For det finnes noe magisk ved disse metallskapene som står på flere tusen steder rundt om i Norge. Kampanjen er utviklet av reklamebyrået POL og produsert av Einar Film.

Posten Pakkeboks 2

– Pakkeboks er et viktig satsingsområde for Posten, både fordi det er et fleksibelt og enkelt valg for kunder når de skal hente pakker, og fordi tilbudet har veldig høy kundetilfredshet. Nå kan man dessuten også returnere og sende pakker fra Pakkeboks, noe som vil gjøre pakkeboksene enda mer anvendelige, sier Hege Aarhus, kampanjeansvarlig for Posten.

Det et 2,5 år siden Posten satt ut sine første pakkebokser i Norge, og de har blitt svært populære blant mange av kundene. Vi håper med denne kampanjen at enda flere vil prøve Pakkeboks neste gang de skal motta eller sende en pakke – eventuelt returnere til en nettbutikk, og oppleve hvor enkelt og fleksibelt Pakkeboks faktisk er.

Helt automagisk

– Det er noe med Pakkeboks som føles mystisk og spennende. Det føles nesten som at pakkene bare dukker opp inne i pakkeboksen på et vis. I tillegg så er jo følelsen av å vente på at en luke skal åpne seg når man skal hente en pakke i pakkeboks ganske magisk. Den følelsen har vi forsøkt å gjenskape, sier kreatørene bak idéen i Pol, Rikke Sofie Jacobsen og Pia Lystad.

En norsk-svensk samproduksjon

Filmene som er produsert av Einar Film og regissert av Erika Calmeyer har vært laget for både Posten i Norge og Bring i Sverige med noen lokale tilpasninger. Så her får vi testet hvordan de ulike markedene tar imot budskapet. Hovedfilmen har premiere mandag 28. august, men består også av en rekke andre kampanjeelementer.

Involverte byråer

Einar Film & Fortellinger Filmproduksjon
E

Erika Calmeyer

Regissør

K

Karl Erik Brøndbo

Foto

A

Aleksandra Røste

Produksjonsleder

T

Teodor Sven Bøe

Produksjonsleder

O

Oda Magnussen Garnes

Koordinator

A

Anna Gjermundsen

Koordinator

M

Madicken Langvad

Etterarbeidsprodusent

Shortcut Oslo Etterarbeid
M

Magnus Evensen

Klipp

C

Christian Vårdal

Online

S

Svein-Ketil Bjøntegård

Lyd

I

Ida Fiskerud

Postprodusent

Løkka casting Casting
H

Hanna Kavli Lund

Casting

Andre involverte

A

Axel Andersson

VFX

H

Hege Aarhus

Ansvarlig i Posten