Hvordan få nok nok,- fra Aprila

Aprila med nytt kreativt konsept for å hjelpe SMBer med tilgang til penger.

Bukse

Aprila er ikke en vanlig bank, da de utvikler sin egen teknologi for å nå effektivt frem til små og mellomstore bedrifter, og de var først i verden med å tilby finansiering inne i regnskapssystemene bedriftene allerede bruker. Målet er å hjelpe med å finansiere og bygge fremtidens bedrifter og arbeidsplasser, som er så viktige bidragsytere til samfunnet.

Kommunikasjonen skal være i tråd med Aprilas verdier, samtidig ha litt humor og hverdag i seg. Det var bakgrunnen til at de tok kontakt med Anorak.

– Vi lette etter noe like enkelt og smart som Aprilas tjenester. Noe som får tydelig fram at det handler om å alltid ha nok penger, men uten å ty til det tunge finansspråket de vanlige bankene oftest bruker. Dermed ble det «nok nok», som er lett å leke med og lett å huske, sier kreatørteamet i Anorak, Ingrid Lea, Stein Simonsen og Øistein Markus Holm.

Resultatet ble så mye mer enn bare nok nok,-.

– Vi er veldig heldige som får jobbe med profesjonelle og hyggelige folk Anorak, som har vist oss at seriøse budskap kan formidles på en morsom og effektiv måte, sier Julia Paulsen, Head of Marketing & Digital Sales i Aprila Bank.

Newspaper 2