I år flyr alle 90-åringer gratis med Widerøe

Widerøe, Norges eldste flyselskap, feirer i år 90-årsjubileum, og inviterer i den anledning resten av Norges 90-åringer med på tur!

Kampanjebilde 90x

– Vi feirer 90 år med hverdag og eventyr, men føler oss sprekere enn noen gang. Og da vi fant ut at det finns over 15.000 jevnaldrende jubilanter spredt over hele landet, tenkte vi at vi likeså godt ville invitere hele gjengen med på feiringen, sier Christan Skaug, Kommersiell direktør i Widerøe.

Ideen om å feire jubileet ved å invitere med seg Norges 90-åringer på tur kom fra Morgenstern og kreatørene Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke.

– Vi ble tidlig enige med Widerøe om at dette skulle være en heidundrende bursdagsfest, heller enn et nostalgisk blikk på Widerøes historie, og kom frem til at det var gøy å lage et eget jubileums-produkt – gratis jubileumsbilletter til alle resten Norges 90-årbursdagsbarn, uttaler det kreative teamet.

Tilbudet gjelder alle som fyller 90 i løpet av 2024. Enten de vil fly til Florø, Færøyene eller Firenze, så kan de fly en gratis reise med oss, så lenge de bestiller og gjennomfører reisen i løpet av året.

– Etter å ha hatt med oss en gjeng sporty 90-åringer på filmopptak, er vi overbevist om at det finnes mange der ute som vil være med på tur, uttaler Mette Øyen, Markedsdirektør i Widerøe.

Se filmen her.

For å vekke reiselysten til sine medjubilanter, slipper Widerøe i disse dager en stor kampanje i tradisjonelle medier som TV og print (og litt i sosiale medier også, da).

Kampanjen er utviklet i samarbeid med Morgenstern og produksjonsselskapet Tangrystan.

Widerøe 90år
Widerøe 90år2
Widerøe 90år3

Andre involverte

S

Stian Andersen

Stills

M

Mette Øyen

Director Marketing & Branding i Widerøe

S

Satha Sritharan

Content Manager i Widerøe