Innsikt gir vekst – også innen regnskap

Sondre Døli har gründet mange vellykkede selskaper. Sammen med Mats Lia startet han regnskapsbyrået Easyflow i fjor. Konseptet var regnskap gjort easy, med smart bruk av teknologi som frigjør tid til rådgivning. Det ble godt tatt imot, men navnet forvirret. – Er dere et rørleggerfirma?, hørte de ofte.

1
2
3

Duoen kom til R8 Edge for å få hjelp. Oppdraget startet med en Brand Sprint, for å definere merkevarestrategien og utarbeide en merkevareplattform. Denne dannet grunnlag for utvikling av et nytt navn, en ny visuell identitet og en ny nettside.

– Aicono er sammensatt av AI og Economy – essensen av det merkevaren tilbyr og er tuftet på, forklarer Yvonne Aasbø, daglig leder i R8 Edge. – Veien er kort til å etablere og ta eierskap til begrepet Aiconomy – fremtidens økonomiske rådgivning. Det har allerede blitt navnet på det månedlige nyhetsbrevet som Aicono sender ut, og vi blir ikke overrasket om de allerede planlegger en årlig Aiconomy-konferanse.

4
5
6

Senior designer Amandus Bjerk fikk jobben med å skape det visuelle uttrykket til Aicono:

– Den visuelle identiteten er digital og moderne og fremstår som intuitiv og brukervennlig. Det skal være lekende lett å bli – og være – kunde av Aicono, sier Amandus. – Siden deres stjernekunder er over gjennomsnittet interessert i teknologi, laget vi nettsiden i både light- og dark-mode, og lar brukeren velge den versjonen de liker best. En morsom og profilbyggende gimmic.

8
9
10
11

– Med et kundefokus uten sidestykke har R8 Edge virkelig hjulpet oss med å gi Aicono en fantastisk drakt, forteller Mats Lia, daglig leder i Aicono. – Dette har vært en ekstremt lærerik prosess, hvor det har vært brand sprint, navnbytte, merkevareplattform og visuell identitet mm. Aicono har rett og slett blitt en egen person.

12
Sondre Døli og Mats William Lia i Aicono.

Involverte byråer

290242921 2726424794167677 704991176839619033 n
Edge Branding
H

Hugo Stensrød Pedersen

Prosjektleder

A

Amandus Bjerk

Designer

J

Jan Georg Iversen

Tekstforfatter

E

Espen Grimsgaard

Utvikler