John blir handy

Byggevarekjeden Byggmax lager web-serie med John Brungot.

Komiker John Brungot, som blant annet er kjent fra TV-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen», får til mye. Men, han er ikke spesielt handy. Og det passer egentlig litt dårlig akkurat nå for nå har han og familien kjøpt et landsted på Lista.

Denne våren blir han å se i helt ny kampanje for byggevarekjeden Byggmax. Det er innholds- og underholdningshuset PLAN-B som står bak den nye kampanjen hvor vi får følge Johns reise til å bli mer handy.

Byggmax føler med John

– Vi vet at det er mange der ute som har det akkurat som John, og vi ønsker at alle skal ha råd og mulighet til å gjennomføre sine byggeprosjekter, men vi vet også at det ikke alltid er like lett. Derfor er vi glade for å kunne hjelpe John på reisen mot å bli mer handy, sier markedssjef Sanna Westman i Byggmax,

– Vi tror mange kjenner seg igjen i de utfordringer som John står ovenfor. Hvordan bygger man egentlig en terrasse? Hva er et gipsanker? Hvorfor er det så viktig med vater? Hvor vanskelig er det å sparkle en vegg?, uttaler leder for PLAN-B konsept, Jan Petter Fredstad.

Men TV var ikke død

Det er mediebyrået Starcom som har ansvaret for mediestrategien.

– Dette er jo i utgangspunktet en web-serie. Samtidig hadde Byggmax behov for et konsept som kan nå bredt og som kan fungere gjennom hele kundereisen for at de skal nå sine ambisiøse målsetninger. Blant annet så vi i Starcom tidlig et potensiale til å utvide film-universet til å gjelde også TV. Det er kanskje ikke så ofte et web-prosjekt ender opp som en TV-reklame. Men dette er et resultat av å tenke multikanalstrategi, og rollen TV har som dekningsmedium sier kundeansvarlig Nina Skotte i Starcom.

«Kan han, så kan jeg»

– Vi håper at folk skal se på filmene og tenke at «kan han, så kan jeg». Alle kan bli hjemmefiksere med litt hjelp fra oss. Om vi bare får en person til å sette i gang med det prosjektet de alltid har drømt om, så har vi lykkes, sier Sanna Westman.

Så blir John motivert for å bli handy, slik at han selv kan drifte familiens nye landsted! Men klarer han å unngå den ydmykende telefonen til den lokale håndverkeren for å få hjelp? Utover våren får du svaret ved å følge med på nye filmer som vil bli publisert på TV i sosiale medier, Youtube og på byggmax.no.