KeepOslo bak ny identitet for utfordrere i advokatbransjen

Ambisjonen var å skape en levende og inkluderende bedriftsidentitet, utfordre de typiske bransjesignalene og dermed senke terskelen for kunder å ta kontakt. Balansen mellom faglig kompetanse og menneskelig nærhet har derfor vært en rød tråd gjennom hele prosjektet.

Insa Case KF 1
Insa Case KF 2
Insa Case KF 3
Insa Case KF 4
Insa Case KF 5
Insa Case KF 6

Insa advokater er et nytt tilskudd til advokatbransjen med fokus på det enkle, det trygge og det menneskelige. Intensjonen har vært å nå ut til de som har vanskelige forutsetninger i møte med jussen. Hjelpe de som føler seg mistenkeliggjort i jungelen av offisielle brev, dokumenter og byråkrati, og å kunne bistå de som trenger å få råd uten å være redd for hva regningen blir.

– Vi engasjerte Keep fordi vi følte de forstod oss fra første stund. De forstod visjonen vår, oss, og hva vi ville oppnå, og de viste et brennende engasjement for prosjektet vårt! De kom ikke bare inn som en samarbeidspartner, vi følte at de ble en del av Insa og kulturen vår forteller Farooq Ansari, daglig leder og gründer i Insa advokater. – Keep hjalp oss advokater med å oversette våre rasjonelle tanker om visjon og profil, til noe emosjonelt og nydelig. De både utfordret og veiledet oss, på grunn av Keep har vi nådd et nivå som vi ikke hadde klart å drømme om!

En levende og fremoverlent arbeidsplass

Insas ambisjon har vært å skape en levende og fremoverlent arbeidsplass, et ønske om å utfordre typiske bransjesignaler og å senke terskelen for kunder å ta kontakt, gjennom å forenkle og inkludere. Balansen mellom faglig kompetanse og menneskelig nærhet har derfor vært essensiell og en rød tråd gjennom hele prosjektet.

Ordet Insa står for medmenneskelighet og er selve kjernen i den visuelle profilen. Symbolet, en silhuett av mennesker som står tett i tett, fremmer både samhold og mangfold. Navnet står som en horisont som binder det hele sammen. Formspråket er mykt og uhøytydelig, fargepaletten varm og inkluderende, typografien tydelig og pragmatisk. Det visuelle uttrykket er optimistisk og skiller seg i en bransje som preges av stramme og kalde signaler. Nettopp ved å utfordre det etablerte kategorispråket, kan Insa nå ut til flere som har behov for juridiske tjenester, men som vegrer seg for å ta kontakt.

– De ble en del av oss

– Hvis vi skal trekke frem kun to ting som gjorde samarbeidet med Keep så bra, må det første være kreativiteten. Fra første stund kom de med friske, nye og spennende retninger. Det gjorde de ved å sette seg inn i kategorien og problemstillingen vår. Det andre var menneskene; de er varme, omsorgsfulle og engasjerte! De ønsket genuint å hjelpe og løfte Insa til nye høyder. Det ble faktisk et lite vakuum når de hadde levert den siste store leveransen – vi savnet rett og slett den daglige kontakten - for de ga så mye mer enn «bare» det visuelle arbeidet, de ble en del av oss. Deres faglige dyktighet, energi og genuine passion er hovedgrunnen til at vi for alltid vil velge Keep og varmt anbefale alle til å gjøre det samme!

Involverte byråer

KeepOslo
R

Reidar Oksavik

Produksjonsleder

I

Ina Rudolfsen Bråthen

Designer

Involverte

F

Farooq Ansari

Gründer og advokat, Insa advokater

V

Veronica Viktil

Forretningsutvikler og advokat, Insa advokater