KIND bak merkevaren til det Monaco-baserte luksus-motehuset Giannotti

KIND har jobbet med den anerkjente motedesigneren, Alexis Giannotti, før den globale lanseringen av det nye luksusbrandet Giannotti. KIND har utviklet den holistiske merkevaren fra start til slutt, fra merkevarestrategi, kommunikasjon, visuell identitet, til fullskala implementering.

Merkevarefilm

Designet i Monaco. Produsert i Italia

Giannotti sine kolleksjoner er designet i Monaco og produsert i hjertet av Italia. Giannotti skaper luksusstrikk fra bærekraftige materialer. Målet er å skape stor innflytelse i moteverdenen, samtidig som det sikrer minimale miljømessig fotavtrykk på planeten. Det Monaco-baserte selskapet bruker 3D-strikketeknologi for å redusere avfall. Gjennom å konstruere tekstiler som trenger mindre vask, er Giannotti sin visjon å skape et nytt nivå av bærekraft til moteverdenen med et helt resirkulerbart produktsortiment.

Giannotti 1
Giannotti 3
Giannotti 4
Giannotti 6

– Ved å forene høytytende proprietære fibre med sømløs 3D strikketeknologi, leverer vi komfortable, lette plagg utfra, en enkel tråd, forklarer Alexis Giannotti. – Ved å kombinere luksuriøst strikk med designinnovasjon har vi skapt bærekraftig mote, som gir bevegelsesfrihet og føles bra.

Giannotti 8
Giannotti 11
Giannotti 13

Giannotti og KIND: En perfekt passform

Alexis reflekterer over å samarbeide med KIND som merkevarepartner for Giannotti:

– Det som virkelig motiverer meg er å skape en ny standard for etisk mote. KIND er kjent over hele verden som et fremragende branding-byrå med sterke prinsipper. Det var det som trakk meg mot KIND, vi deler de samme verdiene. De kombinerer strategi med kreativitet, det passer perfekt med det vi prøver å oppnå hos Giannotti. Jeg tror KIND vil bidra til å ta oss til neste nivå som et globalt luksusmotemerke.

Giannotti 18
Giannotti 19
Giannotti 20
Giannotti 21

Tom Emil Olsen, kreativ leder og grunnlegger av KIND sier: – Dette har vært et fantastisk brand for teamet vårt å jobbe med. Alexis er en strålende motedesigner og en fokusert gründer. Når du velger Giannotti, får du det beste fra begge verdener, luksus og håndverk, Monaco og Italia, stil og bærekraft.