Lag kunsten sjæl med The Art Collective

The Art Collective er et kreativt felleskap i Oslo som inspirerer, veileder og tilrettelegger for at flere kan oppleve den positive effekten av kunst. Med kunstpakkkene «The A.C. at Home» levert hjem og kurs på nett er det duket for kreativ utfoldelse i norske hjem – også i koronaens tidsalder.

TAC

Den nye kampanjen for The A.C. spiller på ulike scenario og tanker alle kan kjenne seg igjen i. Uten noe ønske om å rakke ned på kunsten er det likevel rom for å spøke med noen klassiske stereotyper. The A.C er stedet det skal være lov å tenke: kunne gjort det sjæl!

– Dette er første gang vi slipper tøylene på hvordan og hva vi kommuniserer med nye og gamle følgere, og vi har vært veldig spente på å se hva Andrea og Noe har kokkelert for oss! Vi er superfornøyde. Den lekne tonen i filmene kler The A.C. godt!, sier Nora Kielland, kreativ leder i The Art Collective.

Kampanjen er utarbeidet av Andrea Lütken fra Nord DDB og det nyetablerte kreative byrået Noe, som drives av Agnes Hagen Frogner og Nicoline Lysholm. Se kampanjen her (saken fortsetter under):

– The Art Collective er svært gode på å snakke til sine eksisterende følgere. Vi har laget en liten bukett merkevarebyggende og salgsutløsende filmer der hensikten er å tiltrekke helt nye kunder, forteller Andrea Lütken.

– Og dersom du leter etter en sosial aktivitet de ansatte på jobben kan gjøre sammen fra hjemmekontoret, vet du hvem du skal kontakte, avslutter Agnes Frogner.

Involverte

S

Simen Skari

Film