Lendo oppfordrer til å «bli bestevenn med lånet sitt» i ny kampanje

Den Schibsted-eide markedsplassen Lendo utvider produktporteføljen, og lanserer et helt nytt kommunikasjonskonsept signert Morgenstern.

Lendo ny kampanje juli 2023

Lendo har siden 2012 hjulpet tusenvis av nordmenn med å finne de beste betingelsene for forbrukslån, refinansiering og kredittkort. Nå utvides markedsplassen med boliglån og billån, slik at folk også kan sammenligne denne type lånetilbud fra en rekke banker.

– Norske husholdninger ligger i verdenstoppen i privat gjeld, men vi er også i verdenstoppen på å eie egen bolig. Vi er rett og slett et «lånefolk» der det å ha lån er helt normalt, og for de fleste en nødvendig investering i fremtiden. Samtidig er det en kjensgjerning at mange kunne vært flinkere til å undersøke hvilke muligheter de har, spesielt i disse tider. Det er mye å hente på å sammenligne priser og vilkår fra ulike banker, og Lendo gjør det enkelt å sjekke om man kan få bedre betingelser, sier André Restrup Strand, som er Lendos nye markedssjef i Norge.

For å få frem dette budskapet lanserer Lendo nå i sommer et nytt kreativt kommunikasjonskonsept, der de oppfordrer folk til å «bli bestevenn med lånet sitt».

– De aller fleste har lån, og hva slags forhold man har til det, avhenger av betingelsene. Briefen var å fortelle at Lendo kan hjelpe deg med å få bedre betingelser, og på den måten et bedre forhold til lånet sitt. I dette tilfellet møter vi en som har lykkes i den grad at de har blitt bestevenner og som alle vet, er det jo hunden som er menneskets beste venn, sier Torkild Jarnholt og Bjørnar Buxrud, som er det kreative teamet i Morgenstern som har utviklet konseptet. Lars Kristian Flemmen i Tangrystan har hatt regi.

211041 LENDO 3238 Adshel 1
Adshel-løsninger
211041 LENDO 3238 Adshel 2
211041 LENDO 3238 Adshel 3

Radioreklame: Boliglån

Lnobol3001r3_lendo_spot1_boliglaan_r128_030.wav
Last ned

Radioreklame: Billån

Lnobil3001r3_lendo_spot2_billaan_r128_030.wav
Last ned

Involverte byråer

Tangrystan productions logo
Tangrystan Filmproduksjon
L

Lars Kristian Flemmen

Regissør

B

Beate Tangre

Produsent

Uhørt
Uhørt AS Etterarbeid
M

Marius Brovold

Lyddesign

K

Kjetil Haugen

Online

M

Mari Ellefsæter

Post produsent

Andre involverte

L

Lasse Øyslebø

Markedssjef Lendo Norge

A

André Restrup Strand

Digital markedssjef og påtroppende markedssjef Lendo Norge

M

Mia Andersen

Markedsrådgiver Lendo Norge