Levering av pizza med drone

Dolly Dimple’s tester ut dronelevering av pizza, men kanskje ikke akkurat slik du forestiller deg.

82014 7ce07 original
82017 66a6a original

– Når en dør lukkes, åpnes en annen. Da den forventede pizzafusjonen ble stoppet, ble det enda viktigere for oss i Dolly Dimple’s å løfte og videreutvikle konseptene våre ytterligere, også på reklameområdet, sier markedsdirektør Nina Jutkvam Nørve i Dolly Dimple’s.

Ett av områdene er å se på fremtidens distribusjonsmodeller, som levering med drone.

– Droneleveranser skjer nok på et tidspunkt, og vi er gjerne først. Dette er allerede høyst mulig allerede i dag, men uten praktiske kjøreregler, i dobbel forstand.

– For å teste interessen og korte ned ventetiden ga vi kundene våre et tilbud én dag i slutten av januar: Hent pizza med drone! Alle som tok med seg en drone til en av våre restauranter, fikk med seg en gratis pizza. Og responsen var enorm! Vi serverte over 1000 pizzaer i løpet av dagen, forteller Jutkvam Nørve.

Hun forteller at dronedagen også åpnet for andre muligheter.

– Vi fikk flere seriøse henvendelser fra droneklubber om samarbeid, slik at vi kan lære mer og være i forkant dersom dronelevering skulle åpne seg som en mulighet.

– Dolly vil i tiden som kommer eksperimentere på flere områder, og synliggjøre nye innfallsvinkler i markedsføringens yttergrenser.

– Hva kan vi for eksempelvis gjøre innenfor subliminal reklame, spør hun retorisk.

– Følg med!

Involverte byråer

A

Anorak