– Du gløymer tid og stad

Devold introduserer ambassadører med portrett-filmer i naturlige omgivelser. Rodahl Film har produsert, med Alexander Zwart i registolen.

«Flyt» med ambassadør Ole-André Skotte.

«Endring» med ambassadør Klaus Rødahl.

– Gjennom individuelle portretter ønsket vi å få frem hvem våre ambassadører er og hva som gjør dem unike. Utgangspunktet var en svært åpen brief og oppgave, hvor å fange personligheten til våre ambassadører var viktig. Ambassadørene fikk ingen manus på forhånd og de ble rett og slett med regissør Alexander Zwart og fotograf Klaus Rødahl på tur. Oppgaven ble løst på en utmerket måte hvor de tok seg tid til å bli kjent med ambassadørene. Vi har fått unike portretter hvor vi blir kjent med ambassadørene på en veldig varm og personlig måte og vi er svært fornøyd med resultatet, sier markedssjef Gro Elisabeth Naalsund i Devold.

I to av portrettene tar ambassadør Ole-André Skotte og Karsten Gefle oss med inn i deres verden med filmene «Flyt» og «Endring», henholdsvis.

Begge filmene er laget i Sunnmørsalpene i nærheten av hovedkontoret til Devold.

– Devold er en sterk og ærlig merkevare. Helt fra begynnelsen ønsket vi å la ambassadørene velge tema, og at dette valget fullstending skulle diktere hvordan filmene skulle settes sammen. Det var en kjempespennende og litt skremmende utfordring, da vi ikke fulgte klare retningslinjer og valgte å «go with the flow». Devold har gitt fantastisk tillit til oss, sier regissør Alexander Zwart.

En film med Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som «Funkygine», ligger ute fra samme kampanje. Den har oppnådd 1.5 millioner visninger på You Tube.