Mesh Community fornyer og ekspanderer i krisetid

Mos har bygget et helhetlig designuttrykk for innovasjonsnettverket Mesh.

2 Business Cards
4 Windows
7 Flag
5 MC Web Still

Med sine 3300 medlemmer og 750 oppstartsbedrifter er Mesh Community Nordens største innovasjonsnettverk, som i dag inkluderer startup hub’ene Mesh, Digs, Matrikel1 og Founders House.

Mesh Community og Mos har over en lengre tid samarbeidet for å bygge et helhetlig uttrykk med et tydelig system på tvers av de ulike hub’ene. Målet har vært å over tid kunne forene hubene i Oslo, Trondheim og København, i en profil og samtidig beholde noe av den lokale forankringen i de ulike byene. Ved å lage et fleksibelt system som er avhengig av enkle former og fargekoding, ble det sikret at den nye profilen kunne integreres i ethvert sted i enhver by.

6 Mc Logo

Da koronakrisen rammet bransjen hardt kastet Mesh Community seg rundt, sammen med Mos, og utviklet en ny digital plattform for å kunne hjelpe startups gjennom krisen. Plattformen kobler hubene tettere sammen og lanserer nye tjenester for deres medlemmer.

– Vi har hatt noen heftige måneder, men vi skjønte tidlig at nå har vi en mulighet til å fremskynde tanker og planer vi har hatt en stund. Vi har jobbet intenst med å forene merkevaren vår og spisse produktet vårt. Målet vårt er å styrke fokuset på medlemmene våre og tilby flere og mer verdifulle tjenester. Mos har vært en tydelig og god partner i denne prosessen og hjulpet oss å visualisere hvem vi er og hva vi vil være, både nå og fremover!, sier markedssjef i Mesh Community, Carina Lorentzen Holtmon.

9 Hubs Logos

Allerede til neste år åpner Mesh Community to nye hub’er, en sentralt i Drammen og en ny i Møllergata i Oslo, Mesh Youngstorget.

– Vi har jobbet med Mesh lenge og blir veldig fascinert over hvordan de klarer å ekspandere og snu en krise til en mulighet. De hiver seg rundt, setter i gang nye prosjekter og har på rekordtid utviklet gode digitale tjenester for medlemmene sine. Det har vært en veldig spennende jobb å få være med på» sier Line Fjærvoll i Mos.

Involverte

C

Carina Lorentzen Holtmon

Ansvarlig hos kunde