Mislykket rev skal selge bruktbilgaranti for FINN

Ny kampanje fra FINN motor, med verdenskjent rev i hovedrollen.

FINN rev 02

– Å selge bilen er ikke lenger noe å grue seg til! I FINN jobber vi kontinuerlig med å utvikle tjenester og løsninger som bidrar til å gjøre bruktbilhandelen så smidig og digital som mulig for kundene. Nå tilbyr vi også bruktbilgaranti, som er akkurat sånn du får hos bilforhandler. For deg som selger betyr det at du ikke lenger trenger å bekymre deg for hva slags type du selger bilen til, og for å illustrere dette har vi koblet på en litt utradisjonell kjendis, sier Hanne Lill Johnsen, markedsdirektør i FINN.no.

Kjendisen er den utstoppede meme-reven «Stoned fox», som ble til da en ung kunststudent mislyktes med sitt første forsøk på utstopping. Reven ble internettkjendis på Reddit allerede i 2012, den har reist verden rundt med en DJ, blitt et symbol på opposisjon mot Putin, blitt kåret til årets meme i 2013 – og nå spiller den altså hovedrollen i en reklamefilm for FINN.

– Vi har ikke for vane å bruke internasjonale kjendiser i våre reklamer, men denne reven har en historie som er en Netflix-dokumentar verdig. Vi så en mulighet for å fremme FINN motors verdiforslag på en unik og relevant måte – basert på en innsikt vi tror mange bilselgere vil kjenne seg igjen i, sier Johnsen.

– Vi begynte på en retning om at du nå kunne selge bilen til hvem som helst, uten å bekymre deg for å bli nedringt med galskap i ettertid. Vi hadde en idé om at man kunne selge til en sleip ål, videre til en slu rev, og så husket vi dette gamle memet og klarte ikke egentlig komme videre. Den er rett og slett veldig fascinerende å se på, forteller Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø i Morgenstern, som også har hatt regi på filmene.

Kampanjen gikk live søndag 23. april. I tillegg til revefilmene for bruktbilgaranti er det blant annet laget film og radiospotter som skal markedsføre hele den smidige salgs- og kjøpsopplevelsen på FINN.no.

Drivhus

Finn_drivhus-v3_mildere-mikkel-justert-vo.mp3
Last ned

Hubro

Finn_hubro-v3_litt-mer-nedpå-gine.mp3
Last ned

Krabbeteine

Finn_krabbeteine_v3_med-på-sikt.mp3
Last ned

Andre involverte

H

Hanne Lill Johnsen

Markedsdirektør FINN

K

Katrine Øinæs Myrseth

Markedssjef FINN