Morgenstern bytter fjernkirurgi med geitelyder i ny film for ice

En omfattende og dating-inspirert pitsj med 43 deltakende byråer endte i våres med at Morgenstern ble ice sitt nye reklamebyrå. Sammen er de nå klare med sine første reklameuttak.

Geit

– 5G er et av våre viktigste satsingsområder, som tilrettelegger for store muligheter både nå og i fremtiden. Men vi kan ikke forvente at alle er like opptatt av teknologien bak, som vi som tross alt jobber med å bygge ut nettet. Det skal jo bare funke … uansett hva du bruker mobilen til. Derfor fortsetter vi å snakke om 5G til det du bruker 5G til, og følger opp fjernkirurgifilmen uten å snu opp ned på konseptet. Det synes vi Morgenstern har løst på en glimrende måte. Så nå forlater vi operasjonssalen og drar til gards rett og slett, sier Camilla Nygaard, ansvarlig for reklame og produksjon i ice.

For teamet bak uttakene var det viktig å huske på at selv om 5G er en enormt viktig del av hverdagen i ice, er det ikke nødvendigvis sånn at folk der ute tenker så mye på det.

– 5G er en imponerende teknologi de fleste av oss tar for gitt. Det er fascinerende at hundrevis av smarte folk har jobbet i årevis med å bygge denne nybrotts-teknologien. Alt for at vi skal kunne se feks en viralvideo i dokøen på en campingplass. Det fortjener jo noen fine uttak det, sier teamet bak kampanjen, Anders Muurman Holm og Sebastian Lien Prestø.

Kampanjen: «5G til det du bruker 5G til» tas ut i de fleste kanaler i hele Norge.

Filmen som tar for seg en geit, er produsert av Bacon med danske Holger Karberg på regi, hans første regi-jobb i Norge.

Det er litt mindre geitefokus på radio, der handler det mest om alle mulighetene som åpner seg med 5G i fremtiden. Men nøyaktig hvilke muligheter er litt uklart. Radio er produsert av Sagveien Resort.

Hør radiospotene her:

Spot 1

Ice_5g_spot1_030_v3_podcast-6dbtp.mp3
Last ned

Spot 2

Ice_5g_spot2_030_v1_podcast-6dbtp.mp3
Last ned

Spot 3

Ice_5g_spot3_030_v1_podcast-6dbtp.mp3
Last ned

Andre involverte

C

Camilla Nygaard

Ansvarlig hos Ice

H

Hanna Barcly Gaasland

Ansvarlig hos Ice