Mouthfulness

Appen som øker sjansen for pizza til middag i morgen.

83394 30976 original
83397 40b53 original
83400 4e004 original

Dolly ville gjøre noe ekstra for sine største fans, de som virkelig elsker pizza mest av alt. Og felles for dem er at de ofte deler livet med noen som elsker pizza litt – eller mye mindre. Derfor laget vi appen Mouthfulness. Appen som øker sjansen for pizza til middag i morgen. Først fungerer den som en vanlig søvn-app. En behagelig stemme hjelper dere å sovne. I likhet med de mest moderne søvn-appene overvåker den søvnen deres ved hjelp av mobilens lyd- og bevegelsessensor. Men, hva den bruker informasjonen til er ganske annerledes.

Så fort dere har sovnet går appen nemlig over til å snakke hypnotiserende om pizza. Hvor vanvittig lyst du har på pizza. Hvor godt pizza er og spesifikt hvor gode pizzaene til Dolly Dimple’s er med sine ferske bunner, nydelig topping, fristende sauser og det tar ikke slutt. Hvis noen våkner, går den straks over til vanlig søvn-app modus som guider dere tilbake til drømmeland. Resultatet er en god natts søvn, lykkelig uvitende om at man har hørt om pizzaens og Dolly Dimple’s fortreffelighet i timevis.

Om man skulle trenge mer hjelp for å gi sin utkårede lyst på pizza, så får man det når man har brukt appen gjennom en hel natt. Da får man et knakende bra tilbud på pizza. Og vi har skrevet ferdig gode argumenter du kan sende din kjære på SMS sammen med tilbudet. Enten det er tidsklemma, tomt matkort eller dårlig samvittighet som er det beste argumentet. Det vet du best.

NB: Bruk appens demonstrasjons-modus for å hoppe over den over 5 minutter lange innsovningsdelen appen vanligvis starter med.

God natt, sees hos Dolly i morgen.


Involverte byråer

A

Anorak