NAF forbereder den nye regjeringen

NAF følger opp sin siste kampanje med en egen DM til den nye regjeringen; en spilledåse med musikk av norsk veistandard.

Naf spilledåsex

I kampanjen «veiene skriker» som kom i forkant av stortingsvalget, ga NAF og Anti norske veihull en stemme og fremførte (skrek) «Lacrimosa» av Mozart. NAF har høye forventninger til de som overtar regjeringskontorene og har laget en liten påminner til de som får ansvaret for veistandarden fremover.

Hullene i en norsk vei (som ønsker å være anonym), har blitt lydsporet til en spilledåse som de potensielle regjeringsmedlemmene har fått tilsendt. Musikken i spilledåsa er ikke akkurat noe kunstverk, men det er nettopp det som er meningen. Det låter like grusomt som det er å kjøre strekningen – noe NAF ønsker de skal lytte til.

– Nå som potensielle regjeringspartier sitter og diskuterer deres plan for Norge fremover, tenkte vi det kunne være på sin plass at de fikk høre veistandarden med egne ører, sier kreativt team i ANTI, Gerd Marie Stangeland og Nina Bugge. – Selv om de helt sikkert så filmen vi lagde før valget, er det aldri feil å få det samme budskapet levert på en mer personlig måte.

Se filmen her.

Andre involverte

R

Ruben Anda

Klipp

C

Christian Bjøntegaard

Ansvarlig hos NAF

C

Camilla Ryste

Ansvarlig hos NAF

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2021 Audio

  • Gullblyanten 2021 Aktivering

  • Gullblyanten 2021 Håndverk