Naturen flytter inn med Skogluft

Si adjø til sterile kontorlandskap, upersonlige resepsjoner og uinspirerende klasserom. Skogluft er et system for levende plantevegger som bringer naturen inn der mennesker oppholder seg.

Skogluft er en ambisiøs, norsk oppstartsbedrift med en brilliant idé og store ambisjoner om internasjonal ekspansjon og hurtig vekst. By North har i samarbeid med Skogluft utviklet en merkevarestrategi og identitet basert på konseptet «Nature Indoors». Identiteten balanserer organiske former fra naturen og den naturlige grønne fargen til plantene med en distinkt, skandinavisk minimalisme.

Skogluft06
Skogluft01
Skogluft02
Skogluft03
Skogluft04
Skogluft05
Skogluft07
Skogluft08
Skogluft09

Dette reflekteres i logotypen der en serif-font symboliserer naturen og kombineres med en moderne grotesk som symboliserer minimalismen skandinavisk møbeldesign er kjent for.

Dette konseptet er videreført i designsystemet som ligger til grunn for all kommunikasjon, både på trykk og i digitale flater.

Skogluft10
Skogluft11
Skogluft12
Skogluft13
Skogluft14
Skogluft15

Som en del av prosjektet utviklet vi også et unikt emballasjesystem med bærekraft i fokus. Emballasjen sikrer en positiv «unboxing»-opplevelse for sluttkunden, og sørger også for en best mulig verdikjede fra fabrikk til butikk ved å optimalisere fraktvolum og håndtering. Pallen som produktene blir levert på har også en innebygd display-løsning som er enkel å montere når produktene ankommer butikker på tvers av Europa.

Skogluft16
Skogluft17

Involverte byråer

43807 56422 original
by north™
B

Bjørn Heggdal

Emballasjeutvikler

F

Frida Kalsnes

Designer

L

Linn Christina Andersen

Prosjektleder

H

Håvard Sandaa Karlsen

Rådgiver