OL-stunt fra Go Electra

OL i Tokyo er i gang for fullt, og i samarbeid med Gjensidige har Go Electra varmet opp til de olympiske lekene med både hekkeløp og håndball sammen med de norske favorittene Karsten Warholm og Håndballjentene.

Warholm

Gjensidige, som sponser både Friidrettsforbundet og Karsten Warholm og er hovedsponsor av Håndballjentene, utfordret Go Electra til å lage en litt utradisjonell bilforsikringskampanje i forbindelse med OL. Regissør Johan Kaos utviklet ideen om en serie filmstunts som skulle vekke både oppmerksomhet og nysgjerrighet. Klarer virkelig hekkeløperen Karsten Warholm å komme seg over en sportsbil i full fart?

Vi får følge med bak sceneteppet under produksjonen av stuntet med Karsten Warholm. For selv om sportshelten, treneren og bilen er forsikret, er det mye som kan gå galt når man skal hoppe over en sportsbil i full fart.

– Vi kunne selvsagt ha laget noen enkle sponsorplakater med en smilende utøver og en tekst som sier «bilforsikring». Men Gjensidige ønsket å skape noe mer iøynefallende. Gjennom tidligere samarbeid er begge parter blitt trygge på hverandre, så da var det ingen vits i å holde noe tilbake, sier regissøren mellom sommerferie-is og OL-maraton.

Produsent Stine Hope utdyper:

– Filmene har som hovedformål å fange oppmerksomheten til Gjensidige og deres bilforsikring. I løpet av snaue fire sekunder får OL-publikumet ulike versjoner av det som i realiteten er et godt gammeldags filmtriks. Dette er i tillegg fulgt opp med lengre bakomfilmer i sosiale medier, en bakomfilm som ikke avslører trikset, og en som viser hvordan alt ble filmet.

Sponsorsjef Stian Grøstad i Gjensidige sier:

– Ambisjonen vår er at dette skal skape engasjement som bygger merkevaren og påvirker mersalg av bilforsikring. Da filmene ble lansert internt før OL skapte det stor begeistring blant våre ansatte. Vi håper både eksisterende og potensielt nye kunder setter pris på filmene. I tillegg håper vi folket er glad for at Gjensidige, som en stor samfunnsaktør og idrettssponsor, støtter både breddeidretten og de norske idrettsheltene som er i aksjon under OL.

Se hvordan alt ble filmet her:

Involverte byråer

Go Electra logo FB
Go Electra
K

Klaus Rødahl

Fotograf

A

Alvilde Horjen Naterstad

Fotograf

R

Robert Adams

Klipper

J

Joakim Bjerknes

Lyddesigner

M

Melvin Østensen

VFX

Involverte

S

Stian Grøstad

Ansvarlig hos kunde

L

Lillian Moe Drotninghaug

Prosjektleder hos kunde

A

Andreas Rivenes

Markedskoordinator hos kunde